10 AUGUST

0

PRO CINEMA

23:15 Conexiune inversă (SF coprod. 2000) cu Jennifer Lopez

În Conexiune inversă, publicul pornește alături de Catherine Deane (Jennifer Lopez), o terapeută tânără și atrăgătoare, care printr-un tratament inventiv și radical călătorește literalmente prin fanteziile sălbatice și înșelătoare ale unui criminal în serie, în speranța de a o salva pe cea care ar putea fi victima lui finală. Catherine poate experimenta, printr-o nouă știință transcendentală, ce se întâmplă în subconștientul altor persoane incluzand visele lor. Până acum, Catherine a utilizat această metodă numai pe un copil aflat în comă, cu speranța de a-l aduce înapoi la viață. Dar atunci când criminalul în serie Carl Stargher (Vincent D’Onofrio) cade într-o stare de comă similară, în timp ce victima lui finală este ținută în viață într-un loc ascuns – într-o ‘celulă bombă’ – agentul FBI Peter Novak (Vince Vaughn) se întoarce la Catherine ca la ultima lui speranță rugând-o să facă ceva inimaginabil.

FILM NOW

20:00 Dragoste la persoana a treia (dramă coprod. 2013) cu Liam Neeson, Mila Kunis, Olivia Wilde, Maria Bello, Adrien Brody, James Franco

Dragoste la persoana a treia spune trei povești despre iubire, pasiune, încredere și trădare în trei cupluri care par să nu aibă nimic în comun, ci doar legături pur tangențiale. Dar într-o relație există mereu un al treilea, poate nu din punct de vedere romantic, poate nici nu ne dăm seama uneori de existența acestuia, dar există în mod cert. Mai mult decât o colecție de povești de dragoste, Dragoste la persoana a treia e un puzzle în care adevărul e abia întrezărit, indiciile de-abia sesizate cu colțul ochiului, și nimic nu e cu adevărat ceea ce pare la prima vedere.

PRO TV

21:30 Al 5-lea val (SF SUA 2016) cu Chloë Grace Moretz, Liev Schreiber, Ron Livingston, Alex Roe

Adolescenta de 16 ani Cassie Sullivan încearcă să supraviețuiască într-o lume devastată de valurile unei invazii extraterestre care a decimat deja populația și a dus omenirea înapoi în Epoca de piatră.

NATIONAL TV

21:00 Cei tăcuţi (horror UK 2014) cu Sam Claflin, Olivia Cooke, Jared Harris, Erin Richards

Un profesor universitar de fizică formează o echipă care să creeze un poltergeist. El vrea să înțeleagă și să stăpânească energia negativă pe care o produce mintea tulburată a unei tinere foarte nefericite.

Deja ai votat!
se încarcă...