Duminică, 16  AUGUST

0

20:00 PRO TV

Nevastă de împrumut (comedie, SUA, 2011) Cu: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker

În filmul Nevastă de împrumut, pentru a ascunde o minciună nesăbuită, un chirurg plastic, care-i face curte unei profesoare, cu mult mai tinere, o roagă pe asistenta sa, extrem de loială, să joace rolul nevestei de care chipurile intenționa sa divorțeze. Din cauza acestei minciuni, trebuie să intre în joc și copiii asistentei, iar pe toți îi așteaptă un week-end în Hawai care până la urmă le va schimba viața.

22:50 CINEMAX

Lillian (Dramă, Austria, 2019) Cu: Patrycja Planik

Lillian, o emigrantă abandonată în New York, decide să plece pe jos înapoi în Rusia natală. Ea pornește într-o lungă călătorie de-a lungul Statele Unite până în Alaska înghețată. Povestea unei dispariții lente.

18:10 HBO

Luptând alături de familie (Dramă-Comedie, Marea Britanie, 2019) Cu: Florence Pugh, Lena Headey, Nick Frost, Jack Lowden, Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Filmul este o comedie bazată pe incredibila poveste adevărată a superstarului WWE Paige™. Născută într-o familie de wrestleri, Paige și fratele ei Zak sunt încântați când au ocazia să dea o probă pentru WWE. Dar când doar Paige câștigă un loc în programul de antrenament, ea trebuie să-și părăsească familia și să se confrunte singură cu această nouă lume. Călătoria lui Paige o determină să lupte pentru familia ei și să demonstreze lumii că ceea ce o face să fie diferită este chiar lucrul care o poate transforma într-un star.

22:30 PRO CINEMA

Preţul răzbunării  (acţiune, SUA 2011) Cu: Djimon Hounsou, Kevin Bacon, Jirantanin Pitakporntrakul

O tânără nevinovată este răpită şi ucisă de o bandă thailandeză de traficanţi de carne vie. Îndurerat peste măsură, tatăl ei, dornic de răzbunare, îl angajează pe nemilosul Curtie Church pentru a-i pedepsi pe ucigaşii fiicei sale. Curtie declanşează în scurtă vreme un război între bande, însă acesta nu este singurul pericol la care este expus, deoarece mai află un secret despre angajatorul său care nu ar fi trebuit să fie scos la iveală niciodată.

Deja ai votat!