Luni, 17 AUGUST

0
Viggo Mortensen

15:45 HBO

Green Book: O prietenie pe viață (Dramă-Comedie, SUA, 2018) Cu: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini, Sebastian Maniscalco, Dimiter D. Marinov

În America, în 1962, Tony Lip (Viggo Mortensen), un bodyguard italo-american din clasa muncitoare acceptă o slujbă de șofer pentru dr. Don Shirley (Mahershala Ali), un pianist afro-american cu o educație superioară. Cei doi bărbați, foarte diferiți, pleacă într-un turneu de două luni prin sudul țării, o zonă plină de rasiști, dar pe drum între cei doi se va naște o prietenie unică.

 

21:00 CINEMAX

Aurora (Dramă-Comedie, Finlanda, 2019) Cu: Mimosa Willamo, Amir Escandari, Ria Kataja, Chike Ohanwe, Hannu-Pekka Björkman

Într-o noapte în Lapland, Aurora, o petrecăreață care se teme de angajamente, îl cunoaște pe iranianul Darian. Acesta îi cere să se căsătorească cu el. Darian trebuie să se însoare cu o finlandeză ca să primească azil pentru el și fiica lui. Aurora îl refuză deoarece este ocupată cu munca ei și vrea să se mute în Norvegia departe de viața sa oribilă. Totuși, după ce o cunoaște pe fiica lui Darian, Aurora este de acord să-l ajute. Pe măsură ce îi prezintă diferite femei lui Darian, cei doi se apropie din ce în ce mai mult. Când soția perfectă apare, Darian și Aurora se confruntă cu o decizie dificilă: să pretindă că sunt fericiți sau să înceteze să mai fugă.

22:45 PRO CINEMA

Misiunea (acţiune, SUA, 1997) Cu: Aidan Quinn, Donald Sutherland, Ben Kingsley, Claudia Ferri, Celine Bonnier

În această dramă, un ofiţer naval pe nume Annibal Ramirez (Aidan Quinn) este oprit în Israel, unde este arestat şi chestionat de către agenţi israeliţi conduşi de Amos (Ben Kingsley). Deşi el nu ştie, Annibal seamănă foare bine cu Carlos Sanchez (interpretat tot de Aidan Quinn), un temut şi faimos terorist căutat în toată lumea.

21:30 PRO TV

Monştri pe roţi (acţiune, SUA, 2017) Cu: Thomas Lennon, Rob Lowe, Lucas Till, Jane Levy, Danny Glover, Barry Pepper

Căutând să scape cu orice preț de orașul în care s-a născut și de viața pe care o are, Tripp își construiește un monster-truck din piese abandonate ale altor mașini. În urma unui incident la o stație de extracție a țițeiului, Tripp eliberează din subteran o creatură care, în mod bizar, pare pasionată de viteză. Tripp realizează că a găsit nu doar biletul de ieșire din orașul natal, dar și un foarte bun prieten.

Deja ai votat!
se încarcă...