Marţi, 18 AUGUST

0

21:25 HBO

Animale corporatiste (Comedie, SUA, 2019) Cu: Demi Moore, Ed Helms, Jessica Williams, Karan Soni, Isiah Whitlock Jr.

Lucy (Demi Moore) este CEO-ul vanitos și grandoman al firmei Incredible Edibles, principalul furnizor de tacâmuri comestibile din America. În înțelepciunea ei infinită, Lucy își duce echipa, inclusiv pe asistentele ei, Freddie (Karan Soni) și Jess (Jessica Williams), într-un team-building corporatist, un weekend de speologie în New Mexico. Când dezastrul lovește, nici măcar ghidul lor inutil, Brandon (Ed Helms), nu-i poate salva. Prinși în subteran de prăbușirea peșterii, membrii nepotriviți și morocănoși ai grupului trebuie să lucreze împreună ca să supraviețuiască. Printre momente de tensiune sexuală, dezvăluiri surprinzătoare și canibalism, Freddie și Jess ies din umbra lui Lucy. Ilare și uneori șocante, animalele corporatiste sunt eliberate.

 

21:00 CINEMAX

Bloodshot (Acțiune, SUA, 2020) Cu: Vin Diesel, Eiza González, Sam Heughan, Toby Kebbell, Guy Pearce

Bazat pe o carte de benzi desenate, filmul îl urmărește pe Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat recent ucis în acțiune care este adus înapoi la viață de corporația RST și devine supereroul Bloodshot. Cu o armată de nanotehnologie în venele lui, este o forță de neoprit – el e mai puternic ca niciodată și se poate vindeca foarte repede. Dar controlându-i trupul compania i-a afectat și mintea și amintirile. Acum Ray nu mai știe ce este real și ce nu, dar face tot ce poate ca să afle adevărul.

 

 

22:30 PRO CINEMA

Crimele din West Memphis (documentar, Noua Zeelandă, SUA, 2012) Cu:  Jason Baldwin, Damien Wayne Echols, Jessie Misskelley

Un documentar despre cazul a trei băieţi condamnaţi pe nedrept în 1994, unul la moarte şi doi la închisoare pe viaţă. Spune povestea necunoscută din spatele unei lupte extraordinare și disperate pentru a aduce adevărul la lumină.

 

 

21:30 PRO TV

Sunt spion (acţiune, SUA, 2002) Cu: Eddie Murphy, Owen Wilson, Famke Janssen, Malcolm McDowell, Gary Cole
Dupã ce guvernul american esueazã sã recupereze avionul pe cãile clasice sub acoperire, presedintele îi cere lui Robinson sã fie civilul care sã constituie acoperirea agentului Scott pentru a gãsi avionul invizibil înainte de a-l transforma teroristii într-un mijloc de proliferare a armelor de distrugere în masã.

 

Deja ai votat!
se încarcă...