Miercuri, 19 AUGUST

0
Marion Cotillard

17:30 HBO

Epidemia: Pericol nevăzut (Acțiune, SUA, 2011) Cu: Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow

Faimosul regizor Steven Soderbergh se întoarce la cinema-ul de mari proporții cu acest thriller care are ca premiză izbucnirea unei epidemii extrem de letale și ca personaje principale acei oameni hotărâți să-i găsească un leac. În timp ce proporțiile acestei pandemii cresc, comunitatea mondială încearcă din răsputeri să găsească un vaccin eficient și să controleze panica haotică ce se împrăștie mai repede decât însuși virusul. În același timp, savanții, politicienii și oamenii obișnuiți se luptă să supraviețuiască într-o societate care se destramă. Pelicula are o distribuție extraordinară care îi cuprinde pe Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law și Laurence Fishburne; ei îi înterpretează pe medicii dedicați care încearcă să oprească devastatoarea epidemie. Acești samariteni fac tot ce e omenește posibil să limiteze decesele, neliniștea civilă și zvonurile false stârnite de maladie.

 

22:20 CINEMAX

Jocuri de putere (Thriller, Spania, 2018) Cu: Antonio De La Torre, Mónica López, José María Pou, Bárbara Lennie, Nacho Fresneda

Manuel este un important funcționar al guvernului regional care are tot ce trebuie ca să-și încerce norocul în politica națională, dar își vede viața perfectă distrusă după apariția unui scandal de corupție în care el este implicat alături de Paco, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi din partid. În timp ce jurnaliștii încep să facă reportaje despre scandal, membrii partidului analizează situația și doar Paco iese nevătămat. Peste noapte, Manuel este dat afară din regat și e trădat de cei pe care îi considera prietenii lui. Dar, deși partidul vrea ca el să poarte toată vina, Manuel nu va accepta să cadă singur. Cu sprijinul soției și fiicei, captiv într-o luptă pentru supraviețuire, Manuel va trebui să se confrunte cu mașinăria corupției și cu un sistem în care regii cad, dar regatele rezistă.

 

22:30 PRO CINEMA

O noapte de pomină (comedie,  2017, SUA) Cu: Toni Collette, Katie Aselton, Bridget Everett

Patru mame care s-au cunoscut la gradinita copiilor lor ies intr-o seara in oras. Desi inceputul nu este promitator, seara devine de neuitat cu ajutorul alcoolului si al barmanului dragut.

 

21:00 DIVA UNIVERSAL

Pe gustul meu (comedie, SUA, 2020)

Vanessa Sills (Bethany Joy Lenz) este un jurnalist ce primește șansa să discute cu Martin Clayborne (Brett Dalton), un autor extrem de apreciat. Chiar dacă întâlnirea nu începe cu dreptul, Vanessa reușește să vadă dincolo de aparențe și descoperă că vrea mai mult decât un simplu interviu.

+1 -0
se încarcă...