Joi, 20 AUGUST

0

20:00 HBO

Palatul ideal (Dramă, Franța, 2018) Cu: Jacques Gamblin, Laetitia Casta, Bernard Le Coq, Florence Thomassin, Natacha Lindinger

La finalul secolului al XIX-lea, Joseph Ferdinand Cheval (Jacques Gamblin) este un simplu poștaș care merge zilnic de-a lungul râului Drôme din sat în sat. Singur și trist, el o cunoaște în scurt timp pe femeia vieții lui, Philomena (Laetitia Casta). Din uniunea lor se naște Alice. Pentru acest copil pe care îl iubește mai mult decât pe oricine sau orice altceva, Cheval se aruncă într-un plan nebunesc: vrea să-i ridice cu propriile mâini un palat incredibil. Niciodată scutit de greutățile vieții, acest bărbat obișnuit nu va renunța și își va dedica 33 de ani ca să construiască o operă extraordinară – palatul ideal.

 

23:20 CINEMAX

Versus (Dramă, Franța, 2019) Cu: Jérémie Duvall, Jules Pélissier, Lola Le Lann, Karidja Touré, Victor Belmondo

După ce este victima unui atac violent, Achille, un adolescent parizian bogat și atrăgător, este trimis pe litoral ca să-și revină în urma traumei suferite. Acolo îl întâlnește pe Brian, un tânăr nervos care urăște lumea. Cei doi băieți scot tot ce este mai rău unul în altul și dinamica lor nesănătoasă îl duce pe unul dintre ei pe un drum întunecat și violent. Filmul este o poveste dramatică, violentă și erotică despre maturizare.

 

22:30 PRO CINEMA

 Soldatul universal: Întoarcerea (acţiune, SUA, 1999) Cu: Jean-Claude Van Damme, Michael jai White, Heidi Schanz, Xander Berkeley

“Soldatul universal: Întoarcerea” continuă povestea lui Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme), cel care a reuşit să supravieţuiască experienţei de soldat universal, ca apoi, recuperat, să lucreze ca expert într-un program guvernamental pentru îmbunătăţirea şi antrenarea acestor luptători.

 

21:00 TNT

 30 de zile de noapte (horror, coprod, 2007) Cu: Melissa George, Josh Hartnett, Danny Huston, Ben Foster

Orășelul Barrow se află în Alaska în extrema emisferei nordice și, în fiecare an este cufundat în noapte timp de o lună. În timp ce majoritatea locuitorilor se îndreaptă către sud în timpul iernii, un misterios grup de străini apare: vampiri însetați de sânge, doritori să profite de întunericul neîntrerupt pentru a se hrăni cu nefericiții rămași în oraș. Pe măsură ce noaptea devine tot mai adâncă, șeriful din Barrow și un grup tot mai mic de supraviețuitori se chinuie să-și amâne sfârșitul până la reapariția soarelui.

 

Deja ai votat!
se încarcă...