Vineri, 21 AUGUST

0
Orlando Bloom

22.15 ANTENA 1

Troia (acţiune, SUA 2004) Cu: Orlando Bloom, Diane Kruger, Brendan Gleeson, Brian Cox, Peter O’Toole, Eric Bana, Brad Pitt

De-a lungul timpului, oamenii au purtat războaie. Unele pentru putere, unele pentru glorie, unele pentru onoare – şi altele pentru iubire.

În Grecia antică, pasiunea unuia dintre cele mai celebre cupluri ale literaturii, Paris, Prinţul Troiei şi Elena, Regina Spartei, generează un război care va devasta o civilizaţie. Când Paris o răpeşte pe Elena, soţul ei, regele Menelaus, insultat şi cu onoarea distrusă, porneşte în recuperarea soţiei şi în pedepsirea duşmanului. Mândria familială spune că un afront adus lui Menelaus este un afront adus fratelui său, Agamemnon, puternicul rege din Micene, care uneşte imediat toate armatele vaste ale Greciei pentru a o aduce pe Elena înapoi din Troia, pentru a apăra onoarea fratelui său. De fapt, lupta lui Agamemnon pentru onoare este coruptă de aviditatea lui coplesitoare- trebuie să cucerească Troia pentru a câştiga zona egeeană, asigurând astfel supremaţia vastului său imperiu. Fortăreaţă, sub comanda Regelui Priam apărată de puternicul print Hector, este o citadelă pe care nici o armată nu a reuşit să o înfrângă.

22:35 CINEMAX

Bloodshot (Acțiune, SUA, 2020) Cu: Vin Diesel, Eiza González, Sam Heughan, Toby Kebbell, Guy Pearce

Bazat pe o carte de benzi desenate, filmul îl urmărește pe Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat recent ucis în acțiune care este adus înapoi la viață de corporația RST și devine supereroul Bloodshot. Cu o armată de nanotehnologie în venele lui, este o forță de neoprit – el e mai puternic ca niciodată și se poate vindeca foarte repede. Dar controlându-i trupul compania i-a afectat și mintea și amintirile. Acum Ray nu mai știe ce este real și ce nu, dar face tot ce poate ca să afle adevărul.

22:00 HBO

Stuber: Detectiv de nevoie (Acțiune, SUA, 2019) Cu: Kumail Nanjiani, Dave Bautista, Iko Uwais, Natalie Morales, Mira Sorvino

Pregătește-te pentru o comedie plină de acțiune. Când Stu (Kumail Nanjiani), un blând șofer de Uber, ia un pasager (Dave Bautista) care se dovedește a fi un polițist aflat pe urmele unui criminal brutal, Stu este aruncat într-un coșmar în care încearcă disperat să nu-și piardă mințile, viața și rating-ul de cinci stele.

16:15 PRO CINEMA

Martin şi Lewis (comedie, USA, Canada, 2002) Cu: Sean Hayes, Jeremy Northam, Paula Cale

Un film de televiziune despre unul dintre cele mai celebre cupluri ale ecranului: Dean Martin şi Jerry Lewis. Jerry Lewis a fost amuzant şi de unul singur. Însă, atunci când făcea echipă cu sărmanul Dean Martin, friza geniul, motiv pentru care cuplul a devenit unul dintre cele mai populare duete comice ale lumii.

Deja ai votat!