Sâmbătă, 22 AUGUST

0

22:30 PRIMA TV

Recepționerul (actiune, SUA, 2020) Cu: Tye Sheridan, Ana de Armas, Helen Hunt

Un recepționer voyeurist devine suspect în cadrul investigației unei crime. Bart Bromley este recepționer de noapte și este autist. Când o femeie este ucisă în timpul schimbului său, Bart devine primul suspect. Pe măsura ce ancheta avansează, Bart se îndragostește de o clientă, pe nume Andrea. El își dă seama că trebuie să îl oprească pe adevăratul criminal înainte ca Andrea sa devină urmatoarea victimă.

 

18:50 CINEMAX

Cine știe câștigă (Dramă, SUA, 1994) Cu: John Turturro, Rob Morrow, Ralph Fiennes, Paul Scofield, David Paymer

Robert Redford regizează acest film provocator și foarte apreciat. Ralph Fiennes și John Turturro interpretează doi concurenți care se luptă pentru un premiu mare în bani și celebritate în cadrul unui concurs foarte cunoscut. Dar când apar acuzații că jocul este aranjat și că participanții primesc răspunsurile înainte, totul se complică și emisiunea nu mai este un simplu concurs cu întrebări. Acum, concurenții, producătorii și rețeaua TV sunt prinși în mijlocul unui scandal din ce în ce mai mare. Filmul, bazat pe o poveste adevărată care a șocat națiunea, a fost nominalizat în 1994 la premiile Academiei Americane de Film, la categoria cel mai bun film.

 

00:00 HBO

Împăratul Parisului (Istoric, Franța, 2018) Cu: Vincent Cassel, Patrick Chesnais, August Diehl, Olga Kurylenko, Denis Lavant

La apogeul domniei lui Napoleon, François Vidocq, un bărbat care a evadat de 27 de ori din cele mai faimoase închisori din țară, este o legendă. Lăsat să moară după cea mai nouă evadare uimitoare, fostul infractor duce o viață modestă de comerciant. Când trecutul îl ajunge din urmă, foștii colegii de celulă îl acuză de o crimă pe care el nu a comis-o. Ca să-și demonstreze nevinovăția și buna credință, el face o înțelegere cu poliția: în schimbul libertății lui, el îi va vâna pe toți hoții și criminalii de pe străzile din Paris. De la condamnat la șerif … Vidocq devine, fără să-și dorească, „împăratul Parisului”.

 

20:30 PRO CINEMA

Riddick (acţiune, SUA, UK, 2013) Cu: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff, Matt Nable, Dave Bautista, Jordi Molla

Lăsat de către camarazii săi pe o planetă pustie, Riddick se luptă pentru supravieţuire împotriva unor creaturi extraterestre. Riddick dezlănţuie un atac nemilos şi împotriva unui grup de mercenari care vor să pună mâna pe el cu orice chip. Printre ei se află şi lordul Vaako, unul dintre cei mai mari inamici ai luptătorului.

 

Deja ai votat!
se încarcă...