Duminică, 23 AUGUST

0
Chris Pine

22.30 ANTENA 1

De neoprit (acţiune, SUA 2010) Cu: Chris Pine, Denzel Washington, Rosario Dawson

O garnitură de tren lungă de o jumătate de milă, încărcată la capacitate maximă cu substanțe toxice și combustibil lichid, se desprinde în mod accidental de locomotivă și gonește în cea mai mare viteză spre un oraș din vecinătate, fără că vreun om să aibă control asupra ei. Un inginer feroviar cu experiență, pe nume Frank Barnes, care este pe punctul de a-și pierde locul de muncă din cauza restructurărilor pe care le plănuiește compania angajatoare, face echipă cu un tânăr conductor pe nume Will Gordon cu scopul de a împiedica deraierea într-o curbă a trenului.

 

22:00 PRIMA TV

 Lovit de fulger (comedie, U.S.A 2014) Cu: Jon Cryer, Stephanie Szostak, Will Sasso 

Regia: Ricky Blitt

Când Ricky Miller, un singuratic liniștit de 40 de ani, scriitor aspirant și manager al unui magazin și, probabil, ultima persoană pe care ai remarca-o într-o mulțime, este “lovit de fulger” și se întâlnește cu iubirea vieții lui, frumoasa Danita pe E-Happily.com, el este catapultat într-o relație online, dar este mult mai mult decât ceea ce se astepta…

 

 

19:20 CINEMAX

Fără sfârșit (Dramă, Spania, 2018) Cu: Javier Rey, María León, Juan Carlos Sánchez, Mari Paz Sayago, Paco Ochoa

Când Javier, un tânăr timid și rușinos, o cunoaște pe Maria, o fată extrovertită și plină de viață, întâlnirea lor marchează începutul unei frumoase povești de dragoste. După 15 ani, situația nu mai este atât de idilică. Obsesia lui Javier pentru munca lui și visurile neîmplinite ale Mariei au avut un impact negativ asupra relației și, în special, asupra Mariei. Javier își dă seamă că există un singur mod în care o poate ajuta. El trebuie să călătorească înapoi în timp ca să rescrie destinul Mariei și să evite existența mizerabilă pe care o trăiesc. Împreună, ei își amintesc și retrăiesc prima zi în care s-au întâlnit, cu 15 ani înainte, sperând că Maria va deveni din nou fata vivace, fericită de care el s-a îndrăgostit.

 

 

20:00 HBO

Artemis Fowl (Aventuri, SUA, 2020) Cu: Ferdia Shaw, Lara McDonnell, Josh Gad, Colin Farrell, Judi Dench

Producția Disney “Artemis Fowl“, bazată pe îndrăgita carte scrisă de Eoin Colfe, este o aventură fantastică. Filmul urmărește călătoria lui Artemis, un geniu în vârstă de 12 ani, care face parte dintr-o familie de infractori celebri și care își caută tatăl care a dispărut în mod misterios. Cu ajutorul loialului său susținător, Butler, Artemis este hotărât să-și găsească părintele și descoperă o civilizație antică, ascunsă, o lume a zânelor. Convins fiind că dispariția tatălui său are legătură cu lumea secretă, vicleanul Artemis pune la cale un plan periculos – atât de periculos încât ajunge să se implice într-o război al minților cu puternicele zâne.

 

Deja ai votat!
se încarcă...