Joi, 03 septembrie

0
Matthew McConaughey

20:30 PRO CINEMA

Fantomele fostelor iubite (comedie, SUA 2009) Cu: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Michael Douglas, Breckin Meyer, Lacey Chabert, Robert Forster, Anne Archer

Fotograful de celebrităţi Conner Mead (Matthew McConaughey) este un celibatar convins, care iubeşte libertatea, distracţia şi femeile şi nu a avut niciun sentiment de remuşcare când s-a despărţit de femeile din viaţa lui. Atunci când este pe cale sa distrugă petrecerea de nuntă a fratelui său, Conner începe sa fie vizitat şi hărţuit de către fantomele fostelor iubite din trecut.

19:20 CINEMAX

Pierdut printre amintiri (Dramă, Brazilia, 2018) Cu: Jeanne Boudier, Hugo Abranches, Arthur Vieira Raynaud, Sara Antunes, Eliane Giardini

Joana este o adolescentă în vârstă de 15 ani care își hrănește sufletul cu literatură și rock. Ea locuiește în Paris cu cei doi frați, mama și tatăl vitreg care au fost forțați să aleagă exilul politic. Tatăl ei a „dispărut” când Joana avea 6 ani și ei cred că a fost ucis după ce a fost închis de dictatura militară. În 1979, amnistia este acordată în Brazilia. Peste noapte și împotriva dorinței Joanei, familia ei se mută înapoi în Rio de Janeiro. În orașul în care s-a născut și unde i-a dispărut tatăl, Joana începe să-și amintească detalii despre copilăria ei fragmentată. Țări și limbaje diferite se amestecă în situații violente sau ciudate. Experimentând senzații dintr-o perioadă marcată de alegerile politice ale părinților săi și de moartea tatălui ei, Joana încearcă să-și scrie propria poveste la timpul prezent.

 

00:25 HBO

Fără scăpare (Acțiune, SUA, 2015) Cu: Owen Wilson, Lake Bell, Sterling Jerins, Claire Geare, Pierce Brosnan

Owen Wilson, Pierce Brosnan și Lake Bell interpretează rolurile principale în acest thriller plin de acțiune. Filmul spune povestea unui om de afaceri american care se mută cu familia lui în Asia de Sud-Est. În scurt timp, ei se trezesc în mijlocul unei violente lovituri de stat și trebuie să găsească rapid o scăpare în timp ce rebelii atacă orașul.

 

 

 

21:50 FILM NOW

 Umbre întunecate (2012, coprod) Cu: Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Eva Green

Filmul, scris de John August, este bazat pe celebrul serial supranatural cu același nume al anilor ’60 creat de Dan Curtis. Johnny Depp îl interpretează pe Barnabas Collins, vampirul ale cărui aventuri sunt descrise în film. Cu un parcurs de 1.225 episoade, serialul Dark Shadows a fost un soap opera atipic, în care existau elemente de horror și în care apăreau o serie întreagă de creaturi întunecate: vampiri, monștri, vrăjitoare, vârcolaci, fantome și zombies.

Deja ai votat!
se încarcă...