Miercuri, 02 septembrie

0
Kellan Lutz

21:30 PRO TV

Legenda lui Hercule (acţiune, SUA, 2014) Cu: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan, Liam McIntyre, Luke Newberry

Hercule este fiul unei regine din Grecia antică şi a lui Zeus. Fără sa îşi cunoască originile, el doreşte doar un singur lucru: dragostea lui Hebe, prinţesa Cretei, logodită cu propriul frate. Când află de adevărata lui menire, Hercule este nevoit sa aleagă între a fugi cu femeia iubită sau a-şi îndeplini destinul de a deveni un erou adevărat.

22:30 PRO CINEMA

Războinicul (dramă, SUA, 2011) Cu: Tom Hardy, Nick Nolte, Joel Edgerton

După ce a lipsit de acasă timp de 14 ani și a activat ca pușcaș marin, mezinul Tommy Riordan se întoarce în Pittsburgh și își propune să reintre în competițiile de arte marțiale mixte, rugându-l pe tatăl său, Paddy Conlon, să îl antreneze pentru a câștiga turneul „Sparta” și cel mai mare premiu pus vreodată în joc în istoria acestui sport.

Brendan Conlon, fratele mai mare al lui Tommy, a fost campion la arte marțiale mixte în trecut și s-a retras din concursurile de gen atunci când s-a căsătorit și a devenit tatăl a doi copii, angajându-se ca profesor la o școală publică, însă salariul extrem de mic nu îi permite să își achite ipoteca și să își întrețină familia, motiv pentru care decide să revină în ring și să lupte pentru substanțialul premiu în bani.

 

20:00 PRIMA TV

Bucătarul detectiv (crimă/mister, SUA 2015) Cu: Dylan Neal, Brooke Burns, Matthew Kevin Anderson

Faimosul consultant culinar Henry Ross (Dylan Neal), un fin cunoscător al industriei alimentare din San Francisco, un bărbat carismatic și singur, predă un curs culinar, unde o întâlnește pe Maggie Price (Brooke Burns), detectiv, mamă singură și o femeie atrăgătoare. Când suspectează un sabotaj la unul dintre restaurantele cu tradiție de trei generații, Henry decide să investigheze la un eveniment de gală al industriei, dar seara se sfârșește groaznic când unul dintre invitați se prăbușește chiar în timpul unui discurs. Maggie Price este chemată să investigheze alături de echipa sa și conduce interogatoriul martorilor. Raportul toxicologic dezvăluie că a fost ucis de o bacterie din preparatul servit și, la insistențele șefului ei, Maggie ajunge să colaboreze cu  Henry pentru acest caz. Există mulți suspecți și investigația pare că se va rezolva de la sine, dar nu și chimia dintre cei doi. Cum ajung cei doi să nu se mai certe de fiecare dată când interacționează? Poate Henry să o convingă pe Maggie să își schimbe stilul alimentar? Cum reacționează mama și fiica adolescentă ale lui Maggie când îl găsesc pe Henry în bucătăria lor în timp ce pregătește micul dejun?

 

22:40 CINEMAX

Un plan violent (Thriller, Canada, 2019) Cu: Will Patton, Mark O’Brien, Ben Cotton, Vickie Papavs, Connor Price

Chris Davis (Mark O’Brien) este un tânăr care are probleme mari. Un fost deținut, fără bani, el pune la cale un plan ca să-și jefuiască prietenul, pe Adams (Ben Cotton), un traficant de droguri. Planul eșuează, o persoană moare și Adams este rănit și acum căută să se răzbune. Neavând unde să fugă, Chris ia legătura cu tatăl său înstrăinat, Steven (Will Patton), care cu greu acceptă să-l ajute. Cei doi încearcă cu disperare să rezolve situația înainte ca aceasta să se înrăutățească.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...