Marţi, 01 septembrie

0

22:30 PRO CINEMA

Executantul (thriller, SUA, 2017) Cu: Nikolaj Coster-Waldau, Omari Hardwick, Lake Bell

În sudul Californiei, Jacob Harlon, broker de succes, împreună cu Kate și fiul lor Joshua, formează o familie obișnuită. Viața lor însă urmează a se schimba dramatic și total, după ce într-o seară ies la un restaurant împreună cu o familie prietenă. După cina stropită cu câteva pahare de vin, la întoarcerea spre casă, sunt implicați într-un accident de mașină, la ignorarea culorii roșii a semaforului. În urma accidentului, Tom, prietenul lui Jacob, moare, și Jacob este condamnat la șapte ani de temniță. Anturajul din pușcărie îl schimbă însă foarte mult pe Jacob, astfel încât dintr-un tip normal, obișnuit, ajunge să devină un infractor înrăit ce dă dovadă de multă violență, dar și inteligență în același timp. Tot ce face el în închisoare, dar și afară atunci când e eliberat, are un scop pe care îl urmează, și așa cum se spune, scopul scuză mijloacele.

21.45 ANTENA 1

Identitate dublă (acţiune, Marea Britanie 2010) Cu: Kit Harington, Peter Firth, Geoffrey Streatfeild, Jennifer Ehle

Când teroristul Adem Qasim reușește să scape din custodia serviciilor speciale engleze MI-5, agentul Harry Pearce este arătat cu degetul. Căzut în dizgrație și forțat să demisioneze, Harry dispare fără urmă. Toată lumea este convinsă că și-a luat viața. Fostul agent Will Holloway este adus din Moscova pentru a descoperi adevărul cu privire la dispariția lui Harry. Investigația lui Holloway duce la o descoperire șocanta pentru toată lumea: Harry trăiește și are nevoie disperată de ajutorul lui Holloway. Will trebuie sa facă o alegere dificilă: îl va da pe Harry pe mâna autorităților sau va riscă totul și va avea încredere în Harry care l-a trădat o dată, în trecut…

 

 

20:00 PRIMA TV

Moștenirea (acţiune, SUA 2020) Cu: Luke Goss, Louis Mandylor, Elya Baskin

Tatăl și fiul său adolescent pleacă la o vânătoare în sălbăticie. Cei doi se trezesc urmăriți de asasini și încep să lupte pentru supraviețuire. Li se alătură un necunoscut care dezvăluie faptul ca băiatul este adoptat şi este fiul unui cap al crimei organizate şi asasinii îşi doresc să-l omoare. Principala sa responsabilitate este aceea de a aduce speranţă comunităţii în vremuri de restrişte.

 

22:00 HBO

După război (Dramă, Marea Britanie, 2019) Cu: Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Flora Thiemann, Jannik Schümann

Acțiunea are loc în Germania anului 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) ajunge la Hamburg într-o iarnă friguroasă ca să fie alături de soțul ei, Lewis (Jason Clarke), un colonel britanic care are misiunea de a participa la reconstruirea unui oraș distrus. Dar în timp ce își caută noua casă, Rachael este șocată să descopere că Lewis a luat o decizie neașteptată: ei vor locui în casa mare din oraș alături de foștii proprietari, un văduv neamț (Alexander Skarsgård) și fiica lui cu probleme. Într-o atmosferă tensionată, ostilitatea și durerea vor face loc pasiunii și trădării.

Deja ai votat!