Luni, 31 AUGUST

0
Marion Cotillard

22:15 PRO CINEMA

Rugină și oase (dramă, Franţa, 2012) Cu: Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, Bouli Lanners

Ali se trezește în situația de a crește singur un copil de cinci ani. Sam este fiul lui, dar acesta abia dacă își cunoaște tatăl. Fără casă, fără bani și fără prieteni, Ali se refugiază undeva în sudul Franței, la sora lui, Anna și, din acest moment, lucrurile încep să se îndrepte pentru el.

 

21.45 ANTENA 1

Părinţi vs Bunici (comedie, SUA 2012) Cu: Marisa Tomei, Billy Cristal, Bette Milder

Atunci când fiica sa pleacă pentru o perioadă la muncă în alt oraș, un bunic se vede pus în situația de a avea grijă de cei trei nepoți ai săi. Deși are la îndemână metode ale secolului XXI de a-i cuminți pe neastâmpărații nepoței, el va apela la o metodă veche, dar care dă rezultate !

 

23:50 HBO

Foc Viu (Horror, SUA, 2019) Cu: Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn, Matt Jones, Meredith Hagner

Filmul urmărește aventurile unui băiat de pe o planetă extraterestră care ajunge în America rurală. Cuplul care îl găsește încearcă să-l crească să devină un bărbat bun în timp ce-l ajută să-și controleze puterile miraculoase pe care le are. Dar băiatul nu devine un erou. În schimb, impulsurile lui negative încep să-l controleze transformând răzvrătirea normală și anxietatea maturizării într-un coșmar mortal. Pe măsură ce puterile lui cresc și lucrurile încep să scape de sub control, părinții lui trebuie să găsească un mod prin care să-l oprească și să descopere dacă fiul lor are o parte pozitivă în el.

 

21:00 CINEMAX

Crima din Congo (Dramă, Norvegia, 2018) Cu: Aksel Hennie, Tobias Santelmann, Ine F. Jansen, Dennis Storhøi, Tone Danielsen

Primăvară 2009: doi cetățeni norvegieni, Joshua French și Tjostolv Moland, trec granița în Congo de Est. Câteva zile mai târziu, vestea morții șoferului lor se împrăștie și, după niște zile grele ascunși în jungla congoleză, cei doi bărbați sunt capturați. În timpul următoarelor luni, evenimentele din junglă se transformă într-o criză politică și diplomatică – cunoscută sub numele „cazul Congo“. La proces, French și Moland sunt condamnați la moarte pentru spionaj și pentru moartea șoferului lor. Statul norvegian este acuzat că i-a trimis pe bărbați în Congo ca să spioneze statul congolez care cere o compensație de 500 de milioane de dolari.

 

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...