Duminică, 30 AUGUST

0
Jason Statham

20:00 PRO TV

Parker (acţiune, SUA, 2013) Cu: Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis, Wendell Pierce, Clifton Collins jr., Booby Cannavale, Patti LuPone, Carlos Carrasco

Parker (Jason Statham) este un hoţ experimentat cu un cod de etică neobişnuit:  nu fură de la oameni săraci şi nu îi răneşte pe cei care nu merită. Patru indivizi plănuiesc sa dea cea mai mare lovitură de care s-a auzit vreodată şi îi cer lui Parker sa li se alăture.

 

 

 

 

22:00 PRIMA TV

 Fenomenul (dramă/sport, U.S.A 2016) Cu: Ethan Hawke, Paul Giamatti

Hopper Gibson (Johnny Simmons) a avut o copilărie grea și acum are parte de mai multe ședințe de terapie cu psihologul sportiv Dr. Mobley (Paul Giamatti). Acesta povestește despre evenimentele care s-au petrecut cu o zi în urmă în direct la televizior. Printre ședințele de terapie, aflăm faptul că Hopper era unul dintre cei mai buni tineri jucători din liceu și a fost motivat de antrenamentele cu tatăl său înstrăinat, Hopper Sr. (Ethan Hawke), să devină cel mai bun.

 

 

 

20.00 ANTENA 1

Şi mai greu de ucis (acţiune, SUA 2013) Cu: Bruce Willis, Jay Courtney, Sebastian Koch, Mary Elizabeth Winstead

John McLane s-a aflat mereu în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilitățile și atitudinea ce l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul 1 al teroriștilor din toată lumea. Acum, McLane se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, una cu ramificații în toată lumea, căci fiul său înstrăinat, Jack, este prins în ițele unei complicate povești în care este implicat și un mafiot rus, tată și fiu făcând din acest punct tot posibilul pentru a-și proteja unul-altuia viețile și de a elimina pericolul ce amenință însăși democrația.

 

 

21:00 CINEMAX

Cel nemuritor (Polițist, Italia, 2019) Cu: Marco D’Amore, Giuseppe Aiello, Salvatore D’Onofrio, Gianni Vastarella, Marianna Robustelli

Filmul este un spin-off al serialului italian “Gomorra”. După ce a fost împușcat în piept de Genny, singurul lui prieten adevărat, Ciro se scufundă în apele întunecate ale golfului orașului Napoli. Pe măsură ce se îndreaptă spre străfunduri, amintirile încep să iasă la suprafață. Sunete slabe își fac loc prin îmbrățișarea rece a apei – țipete înăbușite de spaimă. Este 1980. Un cutremur puternic distruge clădiri întregi. Din moloz se aude plânsetul unui bebeluș nou-născut. Este chiar Ciro di Marzio. Din acea zi, este cunoscut ca “nemuritorul”. Ani mai târziu, Ciro supraviețuiește unei împușcături fatale. Este adevărat ce se spune: nimeni și nimic nu-l poate ucide pe Nemuritor. De la trecutul lui ca orfan la exilul baltic din prezent, de la infracțiunile mici la un război între bande, Ciro se confruntă direct cu tot ceea ce întâlnește într-o lume în care nemurirea este doar o altă formă de damnare.

 

Deja ai votat!
se încarcă...