Sâmbătă, 29 AUGUST

0

22:15 PRO CINEMA

Răzbunarea lui Wyatt Eart (dramă, SUA, 2012) Cu: Val Kilmer, Shawn Roberts

Bazat pe întâmplări adevărate, filmul Răzbunarea lui Wyatt Earp relatează povestea nedreaptă a legendarului șerif și începutul misiunii sale împotriva infractorilor.

 

 

20.00 ANTENA 1

Contele de Monte Cristo (aventuri, SUA 2002) Cu: Jim Caviezel, Guy Pearce, Richard Harris, Henry Cavill, Dagmara Dominczyk

Chipeşul marinar Edmond Dantes, interpretat de Jim Caviezel, este un tânãr onest a cãrui viaţă liniştită şi planuri de a se cãsãtori cu frumoasa Mercedes sunt nãruite de prietenul lui cel mai bun, Fernand, care îl înşeală pentru cã o vrea pe Mercedes doar pentru el. Închis pe nedrept în închisoarea din insula Chateau D’If, Edmond este prizonierul unui coşmar care dureazã timp de treisprezece de ani. Mãcinat de cursul nedorit pe care-l luase viaţa lui, el abandoneazã tot ceea ce crezuse despre bine şi rãu de-a lungul timpului şi dã frâu liber gândurilor istovitoare ale rãzbunãrii împotriva celor care l-au trãdat. Cu ajutorul unui deţinut nevinovat ca şi el, Dantes pune la cale şi reuşeşte evadarea din închisoare, dupã care se transformã în misteriosul şi bogatul Conte de Monte Cristo. Cu o cruzime vicleanã el se strecoarã în mod inteligent în rândurile nobilimii franceze şi-i distruge în mod sistematic pe oamenii care l-au manipulat şi înrobit.

 

22:00  PRIMA TV

Pata umană (dramă, SUA, 2003) Cu: Anthony Hopkins, Nicole Kidman

 

Coleman Silk (Hopkins), un profesor clasic cu un secret teribil,  este pe cale să distrugă viaţa liniştită dintr-un mic oraş din New England. Când idila sa cu o tânără administratoare (Kidman) este dezvăluită, secretul pe care Silk îl ascunsese cu grijă mai bine de 50 de ani faţă de soţia sa, copiii şi colegii săi, scriitorul Nathan Zuckerman, iese la iveală iscând o conflagraţie de consecinţe distrugătoare. Zuckerman este cel care descoperă secretul lui Silk şi astfel începe sa reconstituie necunoscută biografie a acestui eminent, integru om, considerat a fi un bun pedagog toată viaţa lui, şi sa înţeleagă cum această viaţa ingenios născocită a fost desluşită.

 

22:00 HBO

Artemis Fowl (Aventuri, SUA, 2020) Cu: Ferdia Shaw, Lara McDonnell, Josh Gad, Colin Farrell, Judi Dench

Producția Disney “Artemis Fowl“, bazată pe îndrăgita carte scrisă de Eoin Colfe, este o aventură fantastică. Filmul urmărește călătoria lui Artemis, un geniu în vârstă de 12 ani, care face parte dintr-o familie de infractori celebri și care își caută tatăl care a dispărut în mod misterios. Cu ajutorul loialului său susținător, Butler, Artemis este hotărât să-și găsească părintele și descoperă o civilizație antică, ascunsă, o lume a zânelor. Convins fiind că dispariția tatălui său are legătură cu lumea secretă, vicleanul Artemis pune la cale un plan periculos – atât de periculos încât ajunge să se implice într-o război al minților cu puternicele zâne.

 

 

+0 -0
se încarcă...