Vineri, 28 AUGUST

0
Russell Crowe

21:30 PRO TV

Trei zile de coşmar (acţiune, SUA, France, 2010) Cu: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Michael Buie

Lara (Elizabeth Banks), soţia lui John (Russel Crowe), este acuzată şi condamnată pe nedrept pentru o crimă oribilă. La 3 ani de la pronunţarea sentinţei, John se zbate fără încetare să îşi salveze soţia.

22.30 ANTENA 1

Regele Arthur (aventuri, SUA 2004) Cu: Clive Owen, Keira Knightley, Ioan Gruffudd

Regele Arthur doreşte să părăsească Britania şi să se întoarcă la pacea şi stabilitatea Romei. Înainte de a pleca, o ultimă misiune îl face să înţeleagă, împreună cu Cavalerii Mesei Rotunde – Lancelot, Galahad, Borş, Tristan, Gawain – ca Britaniei îi trebuie un lider atunci când gloria Romei va apune. Un lider care să apere Britania de toate invaziile, în special de Saxoni, şi care să conducă insula spre timpuri noi. Sub îndrumarea lui Merlin, un fost duşman de altădată, şi alături de frumoasă şi curajoasă Guinevere, Arthur va avea puterea şi îndrăzneala de a schimba cursul istoriei.

21:00 CINEMAX

Lorzii haosului (Thriller, Marea Britanie, 2018) Cu: Rory Culkin, Emory Cohen, Jack Kilmer, Sky Ferreira, Valter Skarsgård

Oslo, Norvegia, la începutul anilor 1990. Un nou stil de heavy metal explodează în lumea muzicală – black metal adevărat norvegian. Puternic și brutal, dar și măreț, acest sub-gen începe să fie cunoscut la nivel mondial prin intermediul realizărilor extraordinare ale muzicienilor și al sinuciderilor, crimelor și arderii bisericilor care au ajuns să definească perioada. Euronymous (Rory Culkin), un puști de 17 ani, tânjește să scape de viața lui idilică. Alături de câțiva tineri fanatici, Necrobutcher, Hellhammer și Dead, el înființează cea mai diabolică trupă din lume, Mayhem. În scurt timp, trupa devine faimoasă pentru extremitatea spectacolelor sale și cultul morbid care îi înconjoară pe membrii ei, dar lumea întunecată creată de Euronymous degenerează rapid într-o serie de crime și incendii când o rivalitate cu Varg, din trupa Burzum, scapă de sub control.

23:50 HBO

Zbor de noapte (Thriller, SUA, 2005) Cu: Rachel McAdams, Cillian Murphy, Brian Cox, Jayma Mays, Jack Scalia

Lisa Reisert (Rachel McAdams) urăște să călătorească cu avionul, dar teroarea ce o așteaptă în zborul de noapte către Miami nu are legătură cu teama sa de zbor. La puțin timp după decolare, bărbatul care stă lângă ea, Jackson (Cillian Murphy), îi dezvăluie adevăratul motiv pentru care se află în avion: este un agent implicat într-un complot pentru a-l ucide pe Ministrul Securității Interne, iar Lisa este cheia către îndeplinirea misiunii lui. Dacă nu cooperează, tatăl Lisei va fi ucis de un asasin care așteaptă un telefon de la Jackson. Captivă într-un avion la mulți kilometri deasupra pământului, Lisa nu are unde să fugă și nici nu poate cere ajutor fără să-și pună tatăl și viața în pericol. Pe măsură ce minutele trec, Lisa știe că rămâne fără timp și încearcă cu disperare să găsească o modalitate prin care să-l oprească pe Jackson.

Deja ai votat!