Joi, 27 AUGUST

0

19:15 CINEMAX

Tranzit (Dramă, Germania, 2018) Cu: Franz Rogowski, Paula Beer, Godehard Giese, Lilien Batman, Maryam Zaree

Trupele germane se află lângă Paris. Georg fuge la Marsilia în ultimul moment. Bagajul lui conține moștenirea unui scriitor, Weidel, care s-a sinucis de frica persecuției. Această moștenire cuprinde un manuscris, câteva scrisori și promisiunea unei vize din partea ambasadei mexicane. Doar cei care pot demonstra că vor pleca sunt acceptați în orașul port, ceea ce înseamnă că ai nevoie de un permis de la țara în care vei pleca. Asumându-și identitatea lui Weidel, Georg încearcă să obțină un loc pe un vapor. Pe coridoarele hotelului în care stă, în sălile de așteptare de la consulate, în cafenele și baruri, au loc tot felul de discuții între refugiați. Astfel Georg se împrietenește cu Driss, fiul fostului său tovarăș, Heinz, care a murit în timp ce încerca să fugă. Dar când o cunoaște pe misterioasa Marie, planurile lui se schimbă.

 

 

20:00 HBO

Steve Zissou: Cel mai tare de pe mare (Comedie, SUA, 2004) Cu: Bill Murray, Owen Wilson, Cate Blanchett, Anjelica Huston, Willem Dafoe

Renumitul oceanograf Steve Zissou (Bill Murray) și echipa sa au pornit într-o expediție pentru a vâna misteriosul rechin Jaguar care l-a omorât pe colegul lui în timpul unor filmări. În această călătorie sunt însoțiți de către un tânăr co-pilot care poate fi sau nu fiul lui Zissou (Owen Wilson), o frumoasă ziaristă (Cate Blanchett), trimisă pentru a concepe un profil al lui Zissou, și fosta sa soție și co-producătorul Eleanor (Anjelica Huston). În timpul expediției, echipajul se confruntă cu tot felul de complicații, inclusiv pirați și răpiri. Scenaristul-regizor Wes Anderson a reunit în această distribuție o pleiadă de staruri, incluzându-i și pe Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Michael Gambon, Noah Taylor.

 

 

22:30 PRO CINEMA

Misiunea (acţiune, SUA, 1997) Cu: Aidan Quinn, Donald Sutherland, Ben Kingsley, Claudia Ferri, Celine Bonnier

În această dramă, un ofiţer naval pe nume Annibal Ramirez (Aidan Quinn) este oprit în Israel, unde este arestat şi chestionat de către agenţi israeliţi conduşi de Amos (Ben Kingsley). Deşi el nu ştie, Annibal seamănă foare bine cu Carlos Sanchez (interpretat tot de Aidan Quinn), un temut şi faimos terorist căutat în toată lumea.

 

 

21:35 FILM NOW

Bombshell: Scandalul  (2019, Dramă)Cu: Margot Robbie, Charlize Theron, Nicole Kidman

Bazat pe întâmplări reale, Bombshell este povestea câtorva femei care decid să-l înfrunte pe Roger Ailes, fostul CEO al Fox News SUA, acuzându-l public de hărţuire sexuală şi de menţinerea unei atmosfere ostile față de femei în birourile Fox News.

 

Deja ai votat!