Miercuri, 26 AUGUST

0
Chris Pine

18:25 FILM NOW

Supravieţuitorii (2015, SF) Cu: Chris Pine, Chiwetel Ejiofor, Margot Robbie

Cea de-a treia producție a regizorului Craig Zobel este plasată într-un viitor postapocaliptic în care Ann (Margot Robbie) trăiește singură la o fermă, acolo unde pare ultima supraviețuitoare de pe Pământ.

Lumea ei este zguduită atunci când un om de știință (Chiwetel Ejiofor) îi iese în cale, fugind de ororile cu care Ann nu se mai întâlnește de vreme ce trăiește într-un loc imun la pericolul radiațiilor. Cei doi încep să alcătuiască un cuplu straniu până când al treilea necunoscut (Chris Pine) își face apariția.

 

 

 

21:00 CINEMAX

Unchiul (Dramă, Danemarca, 2019) Cu: Jette Søndergaard, Peter Hansen Tygesen, Ole Caspersen, Tue Frisk Petersen, Christian Tychsen

Kris locuiește alături de unchiul ei, parțial invalid, și, împreună, conduc o fermă. În relația lor ciudată dar afectuoasă, construită pe o rutină zilnică, cuvintele nu sunt necesare. Kris este forța dominantă și și-a asumat un rol matern și protector față de unchiul ei. În timpul unei nașteri complicate, Kris salvează un vițel și interesul ei pentru domeniul veterinar reapare. Ea se împrietenește cu Johannes, un veterinar vorbăreț, și începe să experimenteze viața dincolo de fermă. Pe măsură ce dragostea intră în viața ei, vor apărea întrebări care îi vor schimba existența.

 

 

17:25 HBO

Scandal în educație (Comedie, SUA, 2019) Cu: Hugh Jackman, Allison Janney, Ray Romano, Geraldine Viswanathan, Alex Wolff

Frank Tassone (Hugh Jackman) și Pam Gluckin (câștigătoarea premiului Oscar, Allison Janney) sunt administratorii unei școli din Long Island care au adus districtului școlar Roslyn un prestigiu fără precedent. Frank, mereu la patru ace, este maestrul mesajelor pozitive, fie când se află în fața unei audiențe, fie când este în fața unui elev sau părinte. Pe scurt, Frank pare că nu ar putea să greșească vreodată. Asta până când un elev reporter (Geraldine Viswanathan) decide să acorde mai multă atenție unor rapoarte de cheltuieli și începe să descopere o schemă de delapidare de mari proporții. Acest lucru îl face pe Frank să gândească un plan prin care să se acopere, prin orice mijloace necesare.

 

 

 

22:30 PRO CINEMA

Naufragiaţi (comedie, UK, Italia, 2002) Cu: Bruce Greenwood, Madonna, Elizabeth Banks, Michael Beattie, Jeanne Tripplehorn, David Thornton, Yorgo Voyagis

Amber este frumoasă, bogată, răsfăţată şi arogantă fără măsură. Nimic nu o face fericită, nici măcar soţu lei, Tony. Când Tony o duce pe Amber într-o croazieră privată în Grecia şI Italia, aceasta nu este deloc mulţumită şi îşi varsă furia pe matelotul Giuseppe. O furtună îi loveşte, iar când cei Amber şI Giuseppe ajung pe o insulă pustie, rolurile se inversează.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...