LUNI, 07 SEPT

0

17:25 CINEMAX

Împotriva legii (Dramă, SUA, 2018) Cu: Tessa Thompson, Lily James, Luke Kirby, James Badge Dale, Lance Reddick

Little Woods, Dakota de Nord. Ollie (Tessa Thompson) încearcă să treacă peste ultimele zile din eliberarea ei condiționată după ce a fost prinsă transportând ilegal medicamente peste granița canadiană. Dar când mama ei moare, este aruncată înapoi în viața surorii ei Deb (Lily James) care se confruntă cu propria criză, cu o sarcină neplanificată și un fost iubit ratat. Pe măsură ce facturile se adună și presiunea crește, Ollie trebuie să facă o alegere: să dea o ultimă lovitură și să se întoarcă la un mod de viață pe care a crezut că l-a lăsat în urmă sau să renunțe la tot.

 

 

 

14:40 HBO

Să dansăm!  (Dramă-Comedie, Franța, 2019) Cu: Rayane Bensetti, Alexia Giordano, Guillaume De Tonquédec, Mehdi Kerkouche, Brahim Zaibat

Pasiunea lui Joseph pentru dansul hip-hop îl determină să respingă o slujbă la firma familiei și să se mute la Paris. Alături de iubita lui Emma și de cel mai bun prieten Karim, Joseph se alătură unui grup înființat de Youri, un cunoscut breaker parizian, ca să încerce să câștige un concurs internațional de hip-hop. Înainte de eveniment, nimic nu merge cum trebuie – Joseph este trădat de Emma și Youri și grupul este spulberat. Găzduit de Rémi, un fost dansator de balet devenit profesor, Joseph descoperă lumea dansului clasic și este prezentat impresionantei Chloé care se pregătește pentru o probă pentru compania de balet din New York. Prin întâlnirea lor, prin crearea unei alianțe neobișnuite între hip-hop și balet, Joseph învață să-și dezvolte personalitatea ca dansator și lider și credibilitatea ca artist.

 

 

20:30 PRO CINEMA

Futună extremă (acţiune, SUA, 2016) Cu: Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster, Eric Bana, Holliday Grainger, John Ortiz, Kyle Gallner, John Magaro, Beau Knapp

În februarie 1952 o furtună a lovit New England distrugând oraşele de-a lungul Coastei de Est. Un petrolier pornit din Boston a fost rupt în două, la bordul lui fiind 30 de marinari prinşi în momentul impactului.Ray Sybert îşi dă seama imediat de dezastru şi preia comanda echipajului indemandu-I pe militari să lucreze împreună pentru a supravieţuit celei mai mari furtuni care a lovit vreodată Coasta de Est.

 

 

20:00 PRIMA TV

Pentru patrie (acțiune, S.U.A 2017) Cu: Bill Goldberg, Kenny Johnson, Mindy Robinson

Un vagabond descoperă planurile invadării Americii. În momentul în care încearcă să îi vorbească şerifului despre această descoperire şocantă acesta din urmă refuză să îl creadă şi îl închide pentru vagabondaj. Însă când şeriful observă comportamentul straniu al localnicilor începe să se îngrijoreze şi să creadă spusele vagabondului. Cinci localnici decid să se infiltreze în celula teroristă şi să dejoace planurile acestor terorişti periculoşi.

 

Deja ai votat!