MARŢI, 08 SEPT

0
Will Smith arrives at the U.S. premiere of "Bright" at the Regency Village Theatre on Wednesday, Dec. 13, 2017, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

20:00 HBO

Gemini: Conspirația (Acțiune, SUA, 2019) Cu: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong, Douglas Hodge

Filmul este un thriller plin de acțiune cu Will Smith în rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită în vârstă de 51 de ani, care este pregătit să se retragă după completarea misiunii cu numărul 72. Planurile lui sunt date peste cap când devine ținta unui agent misterios care pare că îi poate anticipa fiecare mișcare. În scurt timp, Brogan află că bărbatul care încearcă să-l omoare este o versiune clonată a lui însuși mai tânără și mai rapidă. Filmul este regizat de câștigătorul premiului Academiei Americane de Film, Ang Lee.

23:20 CINEMAX

A 25-a oră (Dramă, SUA, 2002) Cu: Edward Norton, Philip Seymour Hoffman, Barry Pepper, Rosario Dawson, Anna Paquin

Filmul lui Spike Lee spune povestea ultimelor ore de libertate ale unui traficant de droguri, înainte de a fi trimis după gratii pentru șapte ani. Pe durata acestei zile, trebuie să-și ia adio de la iubită, de la tatăl său și de la cei mai buni prieteni. Trebuie să găsească pe cineva să aibă grijă de câinele său. În tot acest timp, e complet lipsit de remușcări: îi pare rău pentru faptul că se duce la închisoare, dar nu și pentru felul în care își conducea afacerile pe care, probabil, nu le-ar fi întrerupt dacă n-ar fi fost prins. Numele acestui individ este Monty Brogan (Edward Norton). E inteligent, vorbește bine, pare un băiat drăguț. Prima dată când îl întâlnim, salvează un câine bătut, pe jumătate mort. Știm că se asociază cu băieții răi – cu mafia rusească din New York – dar e greu să ni-l imaginăm vânzând droguri. Nu pare genul, mai ales în dimineața ultimei sale zile de libertate: atunci când un vechi client se apropie de el, îl sfătuiește precaut “caută în altă parte”.

20:30 PRO CINEMA

Poarta timpului (acţiune, SUA, 1991) Cu: Marc Singer, Kari Wuhrer

Tânărul barbar Dar are multe calităţi, dar cea mai importantă dintre ele e faptul că poate vorbi cu animalele. El află că fratele lui malefic Arklon are planuri sinistre care pot duce la distrugerea universului.

 

20:00 PRIMA TV

Bătălia dronelor (acțiune, S.U.A 2018) Cu: Dominique Swain, Michael Paré, Natassia Malthe

Republica Alcazar este condusă cu mână forţe de un tiran ce-şi propune să-l lase la conducerea ţării pe moştenitorul său, Salem, numai că forţe oculte din armata americană hotărăsc că e mai bine să-l răpească de la un eveniment din ambasada de la Moscova şi să schimbe puţin scenariul. Mişcarea are ca scop livrarea de arme către rebelii din republica Alcazar şi îndepărtarea tiraniei ce domneşte în ţară. Armele sunt însă depozitate în ultimul loc în care le-ar căuta cineva, şi anume la centrala părăsită de la Cernobâl. Pentru a extrage armele, CIA se gândeşte să folosească echipa de mercenari a lui Rekker, fost combatant în armata SUA pe frontul critic din Afganistan, totul sub supravegherea unei echipe a CIA, dar care nu trebuie să se implice, ci doar să observe ce se întâmplă, şi să aibă grijă ca armele ajung acolo unde trebuie să ajungă. Odată ajunşi la Cernobâl, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, şi Rekker şi echipa sa de mercenari, trebuie să lupte pentru a scăpa de nişte atacuri neaşteptate ca intensitate şi putere.

Deja ai votat!
se încarcă...