MIERCURI, 09 septembrie

0

14:25 HBO

Corbul alb (Dramă, Marea Britanie, 2018) Cu: Oleg Ivenko, Adèle Exarchopoulos, Ralph Fiennes, Raphaël Personnaz, Chulpan Khamatova

Un tânăr în vârstă de doar 22 de ani, îmbrăcat într-un costum închis și cu o beretă neagră, se află într-un avion care zboară de la St Petersburg la Paris. Este 1961 și Rudolf Nureyev, care nu a devenit încă o legendă, este membru al faimoasei companii de balet Kirov și călătorește pentru prima dată în afara Uniunii Sovietice. Viața pariziană îl încântă pe tânărul care dorește să experimenteze cultura, artă și muzică pe care le oferă fermecătorul oraș. Dar ofițerii KGB care îi urmăresc fiecare mișcare devin din ce în ce mai suspicioși în ceea ce privește comportamentul lui și prietenia cu tânăra Clara Saint. Când agenții îi fac o solicitare șocantă, Rudolf este forțat să ia o decizie dureroasă, una care i-ar putea schimba cursul vieții pentru totdeauna și care i-ar pune familia și prietenii într-un mare pericol.

22:40 CINEMAX

O ultimă afacere (Dramă, Finlanda, 2018) Cu: Heikki Nousiainen, Amos Brotherus, Pirjo Lonka, Ştefan Sauk, Pertti Sveholm

Olavi, un dealer de artă în vârstă de 72 de ani, se pregătește să se retragă. Un bărbat care mereu a pus afacerile și artă pe primul loc, chiar și înaintea familiei, nu-și poate imagina viața fără muncă lui. La o licitație, o pictură veche îi atrage atenția. Olavi suspectează că valorează mult mai mult decât prețul de pornire care este mic deoarece autenticitatea picturii nu a fost confirmată. Olavi se hotărăște să încheie o ultimă afacere ca să câștige niște bani de pensie. În același timp, Lea, fiica lui Olavi, pe care nu a mai văzut-o de mulți ani, îl roagă să o ajute cu Otto, nepotul lui în vârstă de 15 ani. Alături de Otto, Olavi începe să caute informații despre pictură. Cei doi află că se numește Christ și că a fost pictată de Ilya Repin. Olavi reușește să cumpere tabloul, dar când reprezentanții casei de licitații își dau seama că s-a făcut o greșeală, ei se întorc împotriva lui. Ca să-și îndeplinească visul, bătrânul dealer de artă trebuie să se confrunte cu reprezentații casei de licitații și cu propriile greșeli din trecut.

20:30 PRO CINEMA

Tekken (acţiune, Japonia, SUA 2010) Cu: John Foo, Kelly Overton, Cary-Hiroyuki Tagawa, Ian Anthony Dale

În 2039, lumea este devastată de războaiele mondiale prin care a trecut. Teritoriile nu mai sunt conduse de guverne, ci de corporaţii, iar cea mai puternică dintre acestea este Corporaţia Tekken, cea care controlează America de Nord.

20:00 PRIMA TV

O soție pentru Barry (comedie, S.U.A 2014) Cu: Damon Wayans Jr., Lucy Punch, Tyler Labine

Trei prieteni complotează pentru a scăpa de prietenul lor al cărui comportament în societate este necorespunzător. Ei vor să îi găsească o soție, dar atunci când întâlnește o femeie exact ca el, problemele lor se dublează.

Deja ai votat!
se încarcă...