JOI, 10 SEPTEMBRIE

0
John Travolta

20.30 ANTENA 1

Tomb Raider – Începutul (acţiune, SUA 2018) Cu: Alicia Vikander, Dominic West, Kristin Scott Thomas

Lara Croft, fiica independentă a unui aventurier foarte excentric ce a dispărut atunci când ea era la vârsta adolescenţei, este o tânără de 21 de ani fără nicio direcție în viață. Lara străbate străzile haotice ale Londrei, fiind un curier pe bicicletă ce abia îşi poate plăti chiria. Este la facultate, dar ajunge foarte rar la cursuri. Hotărâtă să îşi urmeze propria cale, ea refuză să preia frâiele imperiului global al tatălui său, la fel cum refuză cu îndârjire să creadă că el nu mai este. Sfătuită să accepte adevărul şi să meargă mai departe după şapte ani fără el, nici ea nu poate înţelege pe deplin ce o face să îşi dorească atât de mult să desluşească misterul morții tatălui ei.

23:00 CINEMAX

Fiica generalului (Thriller, SUA, 1999) Cu: John Travolta, Madeleine Stowe, James Cromwell, Timothy Hutton, Leslie Stefanson

Când cadavrul căpitanului Elizabeth Campbell (Leslie Stefanson) este găsit într-o bază militară din Georgia, ofițerii Paul Brenner (John Travolta) și Sara Sunhill (Madeleine Stowe) trebuie să afle cine este criminalul. Ei descoperă o situație foarte complicată. Apar tot felul de detalii despre viața căpitanului ceea ce duce la acuzații despre o mușamalizare militară a morții ei și posibila implicare a tatălui ei, locotenent-generalul Joseph Campbell (James Cromwell).

 

15:45 HBO

Ucenicul vrăjitor (Aventuri, SUA, 2010) Cu: Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer, Toby Kebbell

Balthazar Blake, un maestru vrăjitor și ucenic al faimosului Merlin, vrea să salveze Manhattan-ul contemporan de planurile malefice ale inamicului său, Maxim Horvath (Alfred Molina). Deoarece nu îi poate face față lui Horvath singur, Blake îl recrutează pe timidul descendent al lui Merlin, Dave Stuller (Jay Baruchel). Cu toate că la început Dave pare să fie neîndemânatic și mediocru în arta magiei, își dovedește în cele din urmă adevăratul potențial de erou și puterile moștenite de la predecesorul său. Astfel, alături de ucenicul său talentat și bine instruit, Blake este pregătit să-l înfrunte pe Horvath și forțele malefice ale acestuia.

 

15:30 FILM NOW

Borg vs. McEnroe: Înfruntarea secolului (2017, Dramă) Cu: Shia Labeouf, Stellan Skarsgård, Tuva Novotny, Sverrir Gudnason, David Bamber, Ian Blackman

În vara lui 1980, Björn Borg este jucătorul de tenis numărul 1 în lume. Puternic și disciplinat, între el și un record de titluri la Wimbledon există un singur obstacol: tânărul american John McEnroe, un jucător dur și talentat. Cu trei zile înainte de meci, Borg se antrenează la reședința sa din Monaco, susținut de mentorul Lennart și iubita Mariana. Însă comportamentul exploziv și stilul imprevizibil al lui McEnroe îl macină pe Borg care părea de neclintit. Pe măsură ce meciul se apropie, Borg și McEnroe, două personaje atât de diferite, își reiau amintirile de la începuturile lor în tenis. Meciul plin de tensiune al celor doi a rămas în istorie ca unul dintre cele mai spectaculoase din lume.

 

 

 

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...