Vineri, 11 sept

0

23.30 ANTENA 1

Ochi de vultur (acţiune, SUA 2008) Cu: Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson, Billy Bob Thoronton

Jerry Shaw şi Rachel Holloman sunt doi străini adunaţi laolaltă de un apel telefonic misterios al unei femei pe care niciunul dintre ei nu a cunoscut-o. Necunoscută îi ameninţă pe Rachel şi Jerry că le ia viaţa lor şi familiilor lor, forţându-i astfel să intre în jocuri periculoase şi în situaţii limită, urmărindu-le fiecare mişcare prin intermediul unor dispozitive care astăzi fac parte din cotidian şi se găsesc până şi în supermaket-uri. Vine momentul în care situaţia escaladează, iar cei doi oameni absolut obişnuiţi devin cei mai căutaţi oameni din ţară, care acum trebuie să descopere împreună ce se întâmplă cu adevărat, ce este în spatele acestui joc. Luptându-se pentru viaţa lor, cei doi devin pionii unui inamic fără chip ce pare să dispună de puteri nelimitate, şi care manipulează totul.

16:30 PRO CINEMA

Privind în urmă (dramă, SUA, 2010) Cu: Eric Close, Samantha Mathis, Madchen Amick, Jennifer Aspen, Danny Chambers, Tony Oller, Alex Frnka, Parry Duke

Filmul prezintă povestea unui tată fericit (Eric Close), care trăieşte visul american. Când prima lui iubire din liceu, se întoarce în oraşul natal, căsnicia lui este supusă testului. Bărbatul trebuie să facă faţă trecutului său şi este pus în faţa unei alegeri, care i-ar putea schimba viitorul pentru totdeauna.

22:30 PRO TV

Hancok (acţiune, SUA 2008) Cu: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman, Jae Head, Eddie Marsan, David Mattey

Supereroul John Hancock a căzut în dizgraţie din cauză că este alcoolic şi neîndemânatic. A devenit, de asemenea, cel mai detestat bărbat din Los Angeles. Deşi el a salvat multe vieţi, el a distrus în acelaşi timp şi multe proprietăţi de fiecare dată când a intrat în acţiune.

21:00 CINEMAX

Honey Boy (Dramă, SUA, 2019) Cu: Shia Labeouf, Lucas Hedges, Noah Jupe, Fka Twigs, Byron Bowers

Regizoarea Alma Har’el ecranizează un scenariu scris de Shia LaBeouf, bazat pe propriile experiențe, despre călătoria unui tânăr actor de la o copilărie furtunoasă la primii ani ca adult, un tânăr care încearcă să se împace cu tatăl lui prin intermediul visurilor și cinematografiei. Ficționalizând ascensiunea lui spre celebritate și apoi căderea bruscă în reabilitare și recuperare, Har’el îi distribuie pe Noah Jupe și Lucas Hedges în rolul lui Otis Lort, explorând diferitele etape dintr-o carieră frenetică. LaBeouf își asumă rolul provocator și terapeutic al unei versiuni a tatălui său, un fost clovn de rodeo și un infractor. Artistă și muziciana FKA Twigs își face debutul în lungmetraj interpretând-o pe vecina tânărului Otis, un suflet pereche.

Deja ai votat!