Sâmbătă, 12 sept

0

15:00 PRO TV

Spot (acţiune, SUA, 2001) Cu: David Arquette, Michael Clarke Duncan, Leslie Bibb, Joe Viterelli, Angus T. Jones, Paul Sorvino

Gordon Smith (David Arquette), este un poştaş care nu se poate lăuda că este un mare iubitor de animale. El aspiră doar la graţiile frumoasei sale vecine Stephenie. Astfel, când aceasta îl roagă să îl supravegheze pe fiul ei James, Gordon acceptă fericit, sperând că în schimb să obţină favoruri sentimentale.

 

23:00 ANTENA 1

Cum să faci ca s-o desfaci ? (comedie, SUA, 2017) Cu: Reese Winterspoon, Michael Sheen, Lake Bell, Candice Bergen, Nat Wolff

Alice Kinney, recent separată de soțul ei, decide să înceapă o viață nouă și se mută înapoi în orașul său natal, Los Angeles, împreună cu cele două fetițe ale ei. În seara aniversării celor 40 de ani, Alice cunoaște trei tineri cineaști aspiranți care aveau nevoie disperată de un loc unde să locuiască. Ea acceptă ca cei trei să locuiască temporar în casa ei de oaspeți, dar acest aranjament va avea urmări neașteptate. Nouă “familie” a lui Alice, dar și noua ei idilă romantică amenință să se transforme într-un dezastru când aceasta se trezește la ușă cu fostul ei soț, care s-a întors cu bagaje cu tot să reia relația întreruptă.

19:15 CINEMAX

Împotriva legii (Dramă, SUA, 2018) Cu: Tessa Thompson, Lily James, Luke Kirby, James Badge Dale, Lance Reddick

Little Woods, Dakota de Nord. Ollie (Tessa Thompson) încearcă să treacă peste ultimele zile din eliberarea ei condiționată după ce a fost prinsă transportând ilegal medicamente peste granița canadiană. Dar când mama ei moare, este aruncată înapoi în viața surorii ei Deb (Lily James) care se confruntă cu propria criză, cu o sarcină neplanificată și un fost iubit ratat. Pe măsură ce facturile se adună și presiunea crește, Ollie trebuie să facă o alegere: să dea o ultimă lovitură și să se întoarcă la un mod de viață pe care a crezut că l-a lăsat în urmă sau să renunțe la tot.

 

16:15 HBO

Prestigiul (Thriller, SUA, 2006) Cu: Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine, Piper Perabo, Scarlett Johansson

Renumitul regizor Christopher Nolan (Memento, Batman – Începuturi) vine cu un nou thriller plin de trucuri şi iluzii. În această învolburată şi misterioasă poveste, doi tineri magicieni ai epocii victoriene, aprind scânteia unei rivalităţi puternice care se va transforma într-o bătălie a trucurilor şi o sete neîncetată de a-şi descoperi secretele unul altuia. Aceşti doi oameni pun faţă în faţă îndrăzneala şi dorinţă, arta spectacolului şi ştiinţă, ambiţia şi prietenia, cu rezultate periculoase, mortale şi amăgitoare.

Deja ai votat!
se încarcă...