Duminică, 13 sept

0

22:45 PRO TV

Prețul libertății (acţiune, SUA, 2016) Cu: Matthew McConaughey, Gugu Mbatha-Raw, Mahershala Ali, Keri Russell, Christopher Berry, Sean Bridgers, Jacob Lofland

Acţiunea filmului se desfăşoară în timpul Războiului Civil American. Newt Knight este un fermier care va conduce o rebeliune armată împotriva Confederaţiei, avându-i alături pe micii fermieri, dar şi pe sclavii locului. Bărbatul va provoca separarea statului Mississippi faţă de Confederaţie şi apariţia Statului Liber Jones.

 

 

 

22.30 ANTENA 1

21 Jump Street: O adresă de pomină (comedie, SUA 2012) Cu: Jonah Hill, Tatum Channing, Ice Cube, Dakota Johnson, Brie Larson

Schmidt și Jenko, rivali în liceu, sunt, acum, prieteni, în timpul cursurilor de la Academia de Poliție. Deși nu sunt cei mai buni polițiști din cartier, ei au șansa să avanseze și să se remarce acum când sunt repartizați în unitatea sub acoperire a poliției din Jump Street, condusă de căpitanul Dickson. Aici, ei trebuie să-și schimbe pistoalele și insignele pe niște rucsacuri, folosindu-se de fizionomiile lor copilărești pentru a lucra sub acoperire. Din nefericire, adolescenții de azi nu mai sunt ceea ce erau acum ani de zile, iar Schmidt și Jenko descoperă că tot ceea ce știau ei despre adolescență, de la sex și până la droguri sau rock- and- roll, este acum complet greșit ,sau nu mai e valabil. Mai mult decât atât, ei trebuie să se confrunte cu niște probleme pe care nici ei nu putuseră să le rezolve în anii adolescenței. De aceea, amândoi retrăiesc temerile și chinurile adolescenței și se confruntă cu probleme pe care crezuseră că le-au depășit.

 

 

22:45 PRO CINEMA

Casa celor 13 fantome (thriller, SUA, 2001) Cu: Tony Shalhoub, Embeth Davidtz, Matthew Lillard, Shannon Elizabeth

Arthur Kriticos şi cei doi copii ai săi moştenesc averea unchiului Cyrus: o casă realizată în întregime din sticlă. Ceea ce vor afla abia mai târziu este că locuinţa serveşte ca închisoare pentru 13 fantome ţinute prizoniere cu un scop malefic. Odată cu intrarea în casă începe aventura celor 3 care sunt hăituiţi de spiritele revoltate.

 

 

18:00 CINEMAX

Legați pe viață (Dramă, SUA, 2018) Cu: Jess Weixler, Adam Pearson, Charlie Korsmo, Stephen Plunkett, Sari Lennick

Pe platoul de filmare al unui film de groază, Mabel, o frumoasă actriță de la Hollywood, recunoaște că este în afara zonei ei de confort. Ea interpretează o femeie oarbă într-un film în care diformitatea are un rol important. Producătorii au adus chiar și câțiva actori infirmi, inclusiv pe Rosenthal, un comediant emoționat care are o diformitate facială majoră. Mabel se chinuie să se identifice cu el, dar în timp ce personajele lor formează o legătură în fața camerei, la fel se întâmplă și cu actorii în spatele camerei. Și pe măsură ce membrii echipei încearcă să fie corecți și apar zvonuri ciudate despre spitalul abandonat care oferă decorul filmului, limitele dintre realitate și ficțiune încep să dispară.

Deja ai votat!