MIERCURI, 16 septembrie

0

18:15 FILM NOW

Tu, din nou! (2010, Comedie) Cu: Kristen Bell, Kristin Chenoweth

Tânăra Marni descoperă că fratele ei Will intenționează să se însoare cu Joanna, marea ei rivală din liceu. Marni devine obsedată să-i arate lui Will adevărata față a Joannei și va primi ajutor exact de unde nu se așteaptă. Mama ei, Gail, devine un aliat de nădejde când își dă seama că mătușa Joannei este colega ei de liceu Ramona, care i-a făcut nenumărate zile fripte în trecut.

20:30 PRO CINEMA

Jocul lui Ender (acţiune, SUA, 2013) Cu: Aşa Butterfield, Harrison Ford, Hailee Steinfeld, Abigail Breslin, Ben Kingsley, Viola Davis, Aramis Knight

Într-un viitor apropiat, o rasă ostilă de extratereştri atacă Pământul, salvatorul planetei fiind comandantul flotei internaţional, Mazer Rackham (Ben Kingsley). Un nou atac este iminent, iar colonelul Graff (Harrison Ford) şi Armata Internaţională trebuie să găsească cel mai puternic luptător care să oprească invazia.

18:00 HBO

Asiatici bogați și nebuni (Comedie, SUA, 2018) Cu: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh, Gemma Chan, Lisa Lu

Bazat pe faimosul bestseller scris de Kevin Kwan, filmul o urmărește pe Rachel Chu din New York care își însoțește iubitul, pe Nick Young, la nunta celui mai bun prieten al lui care are loc în Singapore. Bucuroasă să viziteze Asia pentru prima dată, dar emoționată că va întâlni familia lui Nick, Rachel este complet luată prin surprindere când află că Nick i-a ascuns niște detalii importante din viața lui. Se pare că este fiul uneia dintre cele mai bogate familii și unul dintre cei mai căutați burlaci din Singapore. Rachel devine o țintă printre cunoștințele familiei, iar mama lui Nick nu este de acord cu relația fiului. În scurt timp, devine clar că deși banii nu pot cumpăra dragostea, pot complica lucrurile.

21:00 CINEMAX

Bloodshot (Acțiune, SUA, 2020) Cu: Vin Diesel, Eiza González, Sam Heughan, Toby Kebbell, Guy Pearce

Bazat pe o carte de benzi desenate, filmul îl urmărește pe Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat recent ucis în acțiune care este adus înapoi la viață de corporația RST și devine supereroul Bloodshot. Cu o armată de nanotehnologie în venele lui, este o forță de neoprit – el e mai puternic ca niciodată și se poate vindeca foarte repede. Dar controlându-i trupul compania i-a afectat și mintea și amintirile. Acum Ray nu mai știe ce este real și ce nu, dar face tot ce poate ca să afle adevărul.

Deja ai votat!
se încarcă...