MARŢI, 15 SEPT

0

20:00 PRIMA TV

Cei 7 glorioşi (acțiune, S.U.A. 2019) Cu: Jerry Kwarteng, Fernando Carrera, Maurice Nash
Un fost agent comandant militar este angajat de un afacerist dubios după ce soţia îi este răpită. Aceasta a fost răpită de un grup de gherilă condus de Javier Martinez.

22:15 PRO CINEMA

Preţul răzbunării (acţiune, SUA 2011) Cu: Djimon Hounsou, Kevin Bacon, Jirantanin Pitakporntrakul

O tânără nevinovată este răpită şi ucisă de o bandă thailandeză de traficanţi de carne vie. Îndurerat peste măsură, tatăl ei, dornic de răzbunare, îl angajează pe nemilosul Curtie Church pentru a-i pedepsi pe ucigaşii fiicei sale.

14:50 HBO

Armageddon (SF, SUA, 1998) Cu: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck, Liv Tyler, Will Patton

Când directorul executiv de la NASA, Dan Truman, descoperă că Pământul mai are doar 18 zile până să fie distrus de un meteorit de mărimea statului Texas, el are o singură soluție: să trimită o echipă de țăcăniți, experți în forări petroliere pe asteroid care să pună un focos nuclear în centrul acestuia. Efectele speciale spectaculoase, umorul, personajele puternice, povestea și momentele emoționante transformă filmul într-o călătorie incitantă pe care vei dori să o experimentezi.

22:00 CINEMAX

Avionul buclucaș (Comedie, SUA, 1980) Cu: Robert Hays, Julie Hagerty, Leslie Nielsen, Lloyd Bridges, Peter Graves

Fostul pilot de război Ted Striker (Robert Hays) nu a mai pilotat din război când o greșeală de-a lui a dus la decimarea întregului său escadron. Acum are o problemă cu alcoolul și iubita lui – însoțitoarea de zbor Elaine Dickinson (Julie Hagerty) – l-a părăsit. Disperat să o convingă să se întoarcă la el, Ted o urmărește și ajunge în același avion cu ea. Situația se înrăutățește când membrii echipajului cabinei se îmbolnăvesc. Ajutat de Elaine, de imperturbabilul doctor Rumack (Leslie Nielsen) și de fostul lui dușman Rex Kramer (Robert Stack) aflat în turnul de control, Ted face tot ce poate ca să ducă avionul la destinație în siguranță.

 

Deja ai votat!