LUNI, 14 SEPT

0
Scott Adkins

22:30 PRO TV

Cartelul ucigaş (acţiune, SUA, 2015) Cu: Scott Adkins, Nick Chinlund, Caitlin Keats, Jake La Botz, Tony Perez, Madison Lawlor

Fostul soldat Colton MacReady este nevoit să se infiltreze în Cartelul Antibalas pentru a o salva pe nepoata sa, Hailey, răpită în urmă cu ceva vreme. După ce reuşeşte să o elibereze, intră fără voia sa în posesia unui flash drive ce se dovedeşte a fi vital pentru cartel.

20:00 PRIMA TV

Linişte tulburată (acțiune, S.U.A 2020) Cu: Guy Pearce

Un oraș liniștit este asediat de către o gașcă de motocicliști în frunte cu liderul lor Diablo (Daevon Sawa). Planul acestor criminali cruzi este de a tăia toate canalele de comunicare și a ține locuitorii ostatici pentru a jefui un camion blindat ce transportă o sumă mare de bani către banca din oraș. Aceștia ucid câți oameni este nevoie, pentru a-și duce planul la capăt și pentru câștigul lor, însă l-au subestimat pe șeriful local Jim Dillon (Guy Pearce) și pe ajutorul acestuia (Michael Sirow).Având experiență cu astfel de ticăloși, deși depășit numeric, șeriful, chiar și singur, este gata să lupte pentru orașul său chiar cu prețul vieții.

20:30 PRO CINEMA

Deepwater Horizon: Eroi în largul mării  (acţiune, coprod, 2016 Cu: Mark Wahlberg, Kurt Russell, Douglas M. Griffin, James DuMont, Joe Chrest, Gina Rodriguez, Brad Leland, John Malkovich, David Maldonado, ethan Suplee

Unul dintre cele mai mari dezastre ecologice a avut loc pe 20 aprilie 2010 pe platforma petrolieră Deepwater Horizon din Golful Mexic, la 80 de kilometri de Venice, Louisiana.

21:00 CINEMAX

Vox Lux (Dramă, SUA, 2018) Cu: Natalie Portman, Jude Law, Stacy Martin, Jennifer Ehle, Raffey Cassidy

În 1999, adolescenta Celeste (Raffey Cassidy) supraviețuiește unei tragedii violente. După ce cântă la înmormântare, Celeste se transformă într-un star pop cu ajutorul surorii ei care este compozitoare (Stacy Martin) și a managerului său (Jude Law). Evoluția meteorică a lui Celeste către faimă și pierderea concomitentă a inocenței coincide cu un atac terorist asupra națiunii, ridicând-o pe tânăra cântăreață la un nou nivel de celebritate: simbol american, zeiță și superstar global. În 2017, adulta Celeste (Natalie Portman) revine pe scenă după un incident scandalos care i-a deraiat cariera. Aflându-se în turneu ca să-și promoveze al șaselea album, o serie de imnuri SF numite Vox Lux, cântăreața pop trebuie să-și depășească greutățile personale și familiale ca să reușească să supraviețuiască nebuniei, faimei și maternității în epoca terorii.

 

Deja ai votat!
se încarcă...