MIERCURI, 23 septembrie

0

19:15 CINEMAX

Balerină (Dramă, Belgia, 2018) Cu: Victor Polster, Arieh Worthalter, Oliver Bodart, Tijmen Govaerts, Katelijne Damen

Lara, o fată în vârstă de 15 ani, este hotărâtă să devină o balerină profesionistă. Sprijinită de tatăl ei, este acceptată la o școală nouă și începe să lucreze din greu. Frustrările și nerăbdarea adolescentei sunt amplificate când își dă seama că trupul ei nu se supune ușor disciplinei stricte deoarece s-a născut băiat.

15:45 HBO

Calul de luptă (Dramă, SUA, 2011) Cu: Jeremy Irvine, Peter Mullan, Emily Watson, Niels Arestrup, David Thewlis

Legendarul regizor Steven Spielberg ne aduce un film impresionant, „Calul de luptă”, o aventură epică despre loialitate, speranță și tenacitate, plasată în timpul Primului Război Mondial, în Anglia rurală. Prietenia dintre un băiat și calul său devine legendă în momentul în care aceștia sunt despărțiți de războiul teribil. Drama urmărește călătoria curajosului animal, aventurile sale în zonele de conflict armat și felul în care acesta influențează viața tuturor celor cu care intră în contact. Ecranizare a unui roman de succes, filmul este o poveste emoționantă despre prietenie și război, care ilustrează spiritul de aventură, curajul, loialitatea și frumusețea unei prietenii dintre un băiat și animalul său loial.

22:30 PRO CINEMA

Lumea e a mea (dramă, România, 2015) Cu: Ana Maria Guran

Filmul prezintă povestea Larisei, o adolescentă care îşi doreşte multe de la viaţă: să fie împlinită din punct de vedere material, să fie populară şi respectată. Odată ce se îndrăgosteşte, rămâne să facă totul pentru a-şi atinge obiectivele.

00:00 PRO TV

Garda de corp (acţiune, UK, Romania, 2006) Cu: Jean-Claude Van Damme, Julie Cox, Alan McKenna, Razzaq Adoti, Velibor Topic, William Tapley, Vlad Ivanov

Comandantul Sam Keenan (Jean –Claude Van Damme) este ofiţer de marină, expert în anti-terorism. Atunci când ajunge la noul loc de muncă într-o ţară din Europa de Est, se trezeşte în mijlocul unei scene sângeroase cu rebeli înarmaţi.

+0 -0
se încarcă...