Vineri, 25 sept

0

23:00 ANTENA 1

Aventură în doi (aventuri, SUA 1999) Cu: Rene Ruso, Pierce Brosnan

Deşi provine dintr-o familie săracă, Thomas a reuşit să devină multi-milionar până la 30 de ani. La terminarea colegiului el a ajuns la Oxford cu o bursă pentru sport, iar după aceea s-a descurcat minunat punând pe roate o afacere care de la an la an merge mai bine. Viaţa să pare a fi perfectă. Tânăr, frumos şi plin de bani, bărbatul este totuşi nefericit. Nimic nu mai prezintă interes pentru Thomas, care poate să-şi satisfacă toată capriciile. În momentul în care constată că s-a plictisit de moarte, el caută aventură. Ca din întâmplare în această perioadă, dintr-o celebră galerie de artă din New York dispare un tablou de Monet. Poliţia începe cercetările şi constată că hoţul este un amator. Nimeni nu bănuieşte că bogatul Thomas Crown ar putea fi amestecat într-o asemenea afacere, până când Catherine Banning (Rene Russo), care este agent de asigurări şi cercetează cazul pe cont propriu, îşi dă seama că acest bărbat ar putea să ştie câte ceva despre misterioasa dispariţie.

22:30 PRO TV

Motivat să ucidă (acţiune, SUA, 2009) Cu: Jamie Foxx, Gerard Butler, Colm Meaney, Bruce McGill, Leslie Bibb

La zece ani după ce soţia şi fiica sa au fost ucise cu bestialitate, un bărbat îşi caută singur dreptatea. Răzbunarea lui se îndreaptă asupra procurorului care s-a ocupat de acuzarea criminalilor şi care a permis ca aceştia să scape nepedepsiţi, dar şi asupra întregului sistem şi a oraşului care permite asemenea nedreptăţi.

19:20 CINEMAX

Arctic (Dramă, Islanda, 2018) Cu: Mads Mikkelsen, Maria Thelma Smáradóttir, Tintrinai Thikhasuk

Avionul unui bărbat se prăbușește în pustietatea arctică. În fiecare zi el trece prin aceeși rutină sperând să fie salvat. Într-o zi rugăciunile îi sunt ascultate – un elicopter apare. Dar o puternică furtună de zăpadă îl omoară pe pilot și îl rănește grav pe co-pilot. Bărbatul are două opțiuni: să stea în epava avionului și să se pregătească pentru moarte sau să plece singur spre cea mai apropiată stație polară, aflată la sute de kilometri distanță. Dacă optează pentru a doua variantă, șansele de supraviețuire sunt zero.

17:10 HBO

Ritmul răzbunării (Thriller, Marea Britanie, 2019) Cu: Blake Lively, Jude Law, Sterling K. Brown, Max Casella, Daniel Mays

Blake Lively o interpretează pe Stephanie Patrick, o femeie obișnuită a cărei viață este distrusă după ce membrii familiei ei mor într-un accident de avion. Atunci când Stephanie descoperă că prăbușirea avionului nu a fost un accident, ea pătrunde într-o lume întunecată, complexă ca să se răzbune pe cei responsabili și să-și găsească salvarea. Filmul este bazat pe romanul lui Mark Burnell, este regizat de Reed Morano, iar din distribuție fac parte și Jude Law și Sterling K. Brown.

+0 -0
se încarcă...