Sâmbătă, 26 sept

0

21:55 HBO

Băieți răi pe viață (Acțiune, SUA, 2020) Cu: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton

Băieții răi, Mike Lowrey (Will Smith) și Mărcuş Burnett (Martin Lawrence), s-au întors pentru o ultimă misiune. După o serie de asasinate și după ce Mike este rănit, el îl convinge cu greu pe Mărcuş să-și amâne pensionarea și să fie partenerul lui pentru ultima dată. Cei doi fac echipă cu AMMO, cea mai nouă divizie a departamentului de poliție din Miami, ca să-l prindă pe conducătorul nemilos al cartelului Aretas.

15:50 CINEMAX

Desculț în parc (Comedie, SUA, 1967) Cu: Robert Redford, Jane Fonda, Charles Boyer, Mildred Natwick, Herbert Edelman

Paul Bratter (Robert Redford) este un tânăr avocat conservator și foarte serios care tocmai s-a căsătorit cu fermecătoarea Corie (Jane Fonda), o tânără plină de energie și pusă mereu pe distracție. Dar vraja lunii de miere este rapid spulberată de complicațiile conviețuirii în doi. În plus, apartamentul din New York în care locuiesc este unul extrem de mic și se află la etajul cinci al unei clădiri care nu are lift. Urmează situații foarte amuzante ale căror eroi sunt cei doi însurăței, mama soacră a avocatului și vecinul de deasupra care flirtează de fiecare dată când are ocazia. Astfel, fericirea este înlocuită de discuții aprinse și lacrimi. Însă, chiar și când tensiunea ajunge la limită, există certitudinea sărutului de la sfârșitul filmului. O comedie clasică foarte amuzantă în care Jane Fonda și Robert Redford sunt doi tineri frumoși și din cale-afară de îndrăgostiți. Pentru rolul soacrei, Mildred Natwick a primit o nominalizare la categoria cel mai bun rol secundar feminin, iar Jane Fonda o nominalizare BAFTA pentru cea mai bună actriță străină.

13:05 FILM NOW

Venom (2018, Acţiune)Cu: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Scott Haze, Jenny Slate, Reid Scott, Riz Ahmed

Eddie Brock (Tom Hardy) este un bărbat terminat după ce pierde totul, inclusiv slujba și pe logodnica lui. Când viața lui ajunge în cel mai de jos punct, el devine gazda unui simbiot extraterestru ceea ce îi dă super-puteri extraordinare și îl transformă în Venom. Oare aceste puteri vor fi suficiente pentru ca el să învingă puteri malefice, mai ales pe Riot, rivalul său mult mai puternic și care are mult mai multe arme?A

14:45 AXN

Joc în doi (acţiune, SUA, 1997) Cu: Jean-Claude Van Damme, Dennis Rodman

Jean-Claude Van Damme, Mickey Rourke şi excentricul star NBA Dennis Rodman la debutul sau în cinematografie evoluează la cote incendiare în acest thriller care gravitează în jurul prinderii unui terorist feroce. Stavros, pe numele său, interpretat de Mickey Rourke, îl răpeşte pe agentul CIA, Jack Quinn (Van Damme) după ce planul acestuia de capturare a teroristului eşuează. Pentru a-i pricinui şi mai mult rău lui Quinn, dezaxatul Stavros ii răpeşte soţia şi pe fiica lor abia născută. Deşi îl ţine claustrat într-o închisoare înconjurată de mine de teren şi animale sălbatice, Quinn evadează şi pune la cale eliberarea familiei sale. Nu o va face singur, ci alături de Yaz (Dennis Rodman) un expert în explozibil şi arme neconvenţionale cu o tendinţă paranormală de a-şi modifica părţi ale trupului. Lupta finală dintre cei doi şi maniacul Stavros şi malacii săi va fi pe viaţă şi pe moarte, dar Quinn şi Yaz vor trebui să fie mereu în alertă pentru a nu periclita viaţa celor doi captivi.

 

+0 -0
se încarcă...