LUNI, 28 sept

0

20:30 PRO CINEMA

Staţia numerelor (thriller, UK, SUA, Belgia, 2013) Cu: John Cusack, Malin Akerman, Liam Cunningham, Richard Brake, Bryan Dick, Lucy Griffiths, Joey Ansah

Nouă misiune a lui Emerson Kent (John Cusack), un veteran CIA, este să o păzească pe Katherine, o specialistă în coduri care lucrează la o baza secretă  „Numbers Station”. Aici sunt primite şi se trimit mesajele criptate.

19:20 CINEMAX

Bicilistul (Dramă, Belgia, 2018) Cu: Niels Willaerts, Koen De Graeve, Karlijn Sileghem, Fortunato Cerlino, Nicola Rignanese

Filmul urmărește încercările, gloria și visul unui tânăr biciclist care va face tot ce poate ca să reușească indiferent de consecințe. Felix Vereecke a crescut pe lângă colegii tatălui său din liga bicicliștilor, într-un mediu excentric din care nu lipsea alcoolul, violența și substanțele interzise. El își dorește să devină un biciclist profesionist, ca tatăl lui, Mathieu. Adult fiind, Felix se dovedește a fi foarte talentat. Când devine campion la juniori, el își urmează propriul drum spre tărâmul bicicliștilor tineri: Italia. Competiția dură și sănătatea sa șubredă amenință să-i distrugă visul.

16:10 HBO

Un război personal (Dramă, SUA, 2018) Cu: Rosamund Pike, Jamie Dornan, Stanley Tucci, Tom Hollander, Faye Marsay

Într-o lume în care jurnalismul este mereu criticat, Marie Colvin (Rosamund Pike) este una dintre cele mai faimoase corespondenţe de război a timpurilor noastre. Colvin este un spirit rebel și neînfricat care a ajuns în linia întâi a conflictelor din întreaga lume ca să dea o voce celor care nu au una în timp ce a testat constant limita dintre curaj și bravadă. După ce este lovită de o grenadă în Sri Lanka, ea începe să poarte un plasture de ochi distinctiv și se simte la fel de confortabil bând un martini alături de elită Londrei sau confruntând dictatori. Calvin sacrifică relații pline de iubire și, de-a lungul timpului, viața ei personală începe să se destrame pe măsură ce trauma la care a fost martoră o marchează. Cu toate acestea, determinarea ei de a arăta adevăratul preț al războiului o duce – alături de Paul Conroy (Jamie Dornan), un renumit fotograf de război – în cea mai periculoasă misiune a vieții ei în Homs, un oraș sirian asediat.

18:15 FILM NOW

Candidatul (2018, Dramă) Cu: Hugh Jackman, Vera Farmiga, Kaitlyn Dever, Courtney Ford

În anul 1988, senatorul Gary Hart (Hugh Jackman) devine principalul candidat la alegerile prezidențiale din SUA. Inteligența, carisma și modul în care se adresează publicului îi aduc popularitatea dorită lui Hart, mai ales în rândul tinerilor votanți. Drumul către Casa Albă este brusc întrerupt de un scandal de proporții: jurnaliștii descoperă că Gary Hart și-a înşelat soția, iar întregul scandal ajunge în presă, amenințând succesul campaniei sale electorale.

+0 -0
se încarcă...