MARŢI, 29 sept

0

00:45 HBO

Animale corporatiste (Comedie, SUA, 2019) Cu: Demi Moore, Ed Helms, Jessica Williams, Karan Soni, Isiah Whitlock Jr.

Lucy (Demi Moore) este CEO-ul vanitos și grandoman al firmei Incredible Edibles, principalul furnizor de tacâmuri comestibile din America. În înțelepciunea ei infinită, Lucy își duce echipa, inclusiv pe asistentele ei, Freddie (Karan Soni) și Jess (Jessica Williams), într-un team-building corporatist, un weekend de speologie în New Mexico. Când dezastrul lovește, nici măcar ghidul lor inutil, Brandon (Ed Helms), nu-i poate salva. Prinși în subteran de prăbușirea peșterii, membrii nepotriviți și morocănoși ai grupului trebuie să lucreze împreună ca să supraviețuiască. Printre momente de tensiune sexuală, dezvăluiri surprinzătoare și canibalism, Freddie și Jess ies din umbra lui Lucy. Ilare și uneori șocante, animalele corporatiste sunt eliberate.

23:40 CINEMAX

Numărul 37 (Thriller, Africa de Sud, 2018) Cu: Irshaad Ally, Monique Rockman, Ephram Gordon, Amrain Ismail-Essop, Elton Landrew

Filmul spune povestea lui Randall, un infractor mărunt care a rămas paralizat în urma unei afaceri ilegale care a dat greș. Aflat în scaunul cu roţile și închis în apartamentul lui dintr-un cartier dur din Cape Town, Randall primește un binoclu de la devotată lui iubită, Pam. El are o datorie mare la Emmie, un cămătar sadic, și când vede prin binoclul lui cum un mafiot puternic comite o crimă, el îl șantajează ca să obțină bani pentru a-și plăti datoria. Ceea ce urmează este o călătorie incitantă care le periclitează viețile lui și lui Pam… în timp ce lumea din jurul lui Randall se deteriorează din ce în ce mai mult.

20:30 PRO TV

Scăpaţi de Smart! (acţiune, SUA, 2008) Cu: Steve Carell, Anne Hathaway

Maxwell Smart (Steve Carell), agentul operativ al agenţiei CONTROL, va avea parte de prima sa misiune: el trebuie să zădărnicească intenţia de dominaţie mondială a sindicatului crimei, cunoscut sub numele de KAOS.

18:10 FILM NOW

Ultimatumul lui Bourne (2007, Acţiune) Cu: Matt Damon, Julia Stiles

Bourne nu voia decât un lucru: să dispară. Dar iată că urmă îi este luată iarăşi de cei care l-au transformat într-un spion şi un asasin. După ce şi-a pierdut memoria şi singura femeie pe care a iubit-o, Bourne va trebui să înfrunte o nouă generaţie de ucigaşi profesionişti, gata de orice pentru a-l elimina. Indiferent la atacurile lor, el îşi continuă călătoria în căutarea propriului trecut. Iar asta îl poartă în toată lumea, de la Moscova la Paris şi de la Londra în Tanger.

+0 -0
se încarcă...