MIERCURI, 30 sept

0

22:45 PRO CINEMA

Ţintă legitimă (dramă, SUA, 2010) Cu: Naomi Watts, Sean Penn

Naomi Watts este Valerie Plame, o agentă CIA sub acoperire a cărei viață este pusă în pericol după ce identitatea îi este dată în vileag. Scandalul Plame a zguduit opinia publică americană, iar motivul dezvăluirii se pare că a fost un articol publicat de soțul lui Plame (interpretat de Sean Penn), care acuză în New York Times că atacul asupra Irak-ului era nejustificat.

22:40 CINEMAX

Crima din Congo (Dramă, Norvegia, 2018) Cu: Aksel Hennie, Tobias Santelmann, Âne F. Jansen, Dennis Storhøi, Tone Danielsen

Primăvară 2009: doi cetățeni norvegieni, Joshua French și Tjostolv Molând, trec granița în Congo de Est. Câteva zile mai târziu, vestea morții șoferului lor se împrăștie și, după niște zile grele ascunși în jungla congoleză, cei doi bărbați sunt capturați. În timpul următoarelor luni, evenimentele din junglă se transformă într-o criză politică și diplomatică – cunoscută sub numele „cazul Congo“. La proces, French și Molând sunt condamnați la moarte pentru spionaj și pentru moartea șoferului lor. Statul norvegian este acuzat că i-a trimis pe bărbați în Congo ca să spioneze statul congolez care cere o compensație de 500 de milioane de dolari.

17:55 HBO

Corbul alb (Dramă, Marea Britanie, 2018) Cu: Oleg Ivenko, Adèle Exarchopoulos, Ralph Fiennes, Raphaël Personnaz, Chulpan Khamatova

Un tânăr în vârstă de doar 22 de ani, îmbrăcat într-un costum închis și cu o beretă neagră, se află într-un avion care zboară de la St Petersburg la Paris. Este 1961 și Rudolf Nureyev, care nu a devenit încă o legendă, este membru al faimoasei companii de balet Kirov și călătorește pentru prima dată în afara Uniunii Sovietice. Viața pariziană îl încântă pe tânărul care dorește să experimenteze cultura, arta și muzica pe care le oferă fermecătorul oraș. Dar ofițerii KGB care îi urmăresc fiecare mișcare devin din ce în ce mai suspicioși în ceea ce privește comportamentul lui și prietenia cu tânăra Clara Saint. Când agenții îi fac o solicitare șocantă, Rudolf este forțat să ia o decizie dureroasă, una care i-ar putea schimba cursul vieții pentru totdeauna și care i-ar pune familia și prietenii într-un mare pericol.

20:00 FILM NOW

Battleship (2012, Acţiune) Cu: Rihanna, Alexander Skarsgård, Liam Neeson, Taylor Kitsch

Vara lui 2012 începe cu cea mai mare bătălie: Battleship, o aventură spectaculoasă care se întinde peste ape, în cer și peste pământ, în lupta pentru supraviețuire a planetei noastre împotriva unei forțe superioare. Bazat pe jocul clasic de război Hasbro, Battleship îi are ca protagoniști pe Taylor Kitsch în rolul lui Hopper, un ofițer în marina americană detașat pe nava UŞŞ John Paul Jones, Brooklyn Decker, în rolul lui Sam, fizioterapeută și logodnică a lui Hopper; Alexander Skarsgård este Stone, fratele mai mare al lui Hopper și ofițerul aflat la comanda vasului UŞŞ Samson, Rihanna este locotenentul Raikes, camaradul lui Hopper și specialistă în arme, iar Liam Neeson este superiorul lui Hopper și Stone, precum și tatăl lui Sam, amiralul Shane.

 

+0 -0
se încarcă...