JOI, 01 octombrie

0

22:30 PRO CINEMA

211 (acţiune, SUA, 2018) Cu: Nicolas Cage, Sophie Skelton, Michael Rainey Jr., Dwayne Cameron

Mike Chandler și Steve MacAvoy sunt doi polițiști, socru și ginere, ce fac echipă într-o zi de patrulare obișnuită. O zi obișnuită urmează să devină foarte dramatică, atunci când opresc pentru obișnuitele gogoși.

21:00 CINEMAX

Vânătorul de vedete (Dramă, Marea Britanie, 1998) Cu: Brenda Blethyn, Jane Horrocks, Michael Caine, Ewan McGregor, Jim Broadbent

După moartea tatălui ei, Little Voice (LV) devine o veritabilă pustnică. Ea nu merge niciodată afară și nu spune aproape niciodată vreun cuvânt. Tot ceea ce face este să stea în dormitorul tatălui ei și să asculte colecția veche de înregistrări care fusese a acestuia. Printre artiștii preferați ai părintelui său erau Shirley Bassey, Marilyn Monroe, Judy Garland și Billie Holliday. Dar, noaptea, LV cântă, imitând aceste voci mari cu o precizie surprinzătoare. La un moment dat, ea este auzită de unul dintre prietenii mamei sale, care chiar se întâmplă să fie un agent talentat. El reușește să o convingă pe LV că talentul ei este special și aranjează ca ea să cânte la clubul de noapte din apropiere. Însă, din acest moment, încep să apară și marile probleme.

20:00 HBO

Oriunde altundeva (Dramă-Comedie, SUA, 2019) Cu: Aden Young, Parker Posey, Ken Jeong, Beau Bridges, Jacki Weaver

Bruno (Aden Young), care e încă în doliu după soție, ține foarte mult la cabana de pe malul mării pe care a construit-o împreună cu soția lui. Când este evacuat de socrii lui lipsiți de suflet, Bruno jură că va recupera cabana cu orice preț. Disperat să scape din casa părinților lui binevoitori dar nevrotici, el pune la cale un plan riscant ca să-și recupereze casa. Viața și intențiile îi vor fi date peste cap atunci când pretinde că este om bun la toate în fața noii chiriașe (Parker Posey).

21:55 FILM NOW

Intruşii (2012, Thriller) Cu: Clive Owen, Ella Purnell, Izán Corchero, Pilar López de Ayala

Regizat de cineastul nominalizat la Oscar Juan Carlos Fresnadillo, Intruders spune povestea paralelă a două familii ale căror vieți sunt date peste cap de apariții misterioase. În Anglia, o fetiță are vise terifiante despre un demon care îi amenință familia, iar în Spania, o mamă își apără fiul de un străin misterios.

 

 

+0 -0
se încarcă...