Vineri, 2 octombrie

0
Chris Pine

20:30 PRO CINEMA

Furtună extremă (acţiune, SUA, 2016) Cu: Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster, Eric Bana, Holliday Grainger, John Ortiz, Kyle Gallner, John Magaro, Beau Knapp

In februarie 1952 o furtuna a lovit New England distrugand orasele de-a lungul Coastei de Est. Un petrolier pornit din Boston a fost rupt in doua, la bordul lui fiind 30 de marinari prinsi in momentul impactului.

22:30 PRO TV

Chappie (acţiune, 2015) Cu: Sharlto Copley, Dev Patel, Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Brandon auret, Anderson Cooper

În viitorul apropiat, infracțiunile de stradă vor fi reprimate de o forță polițienească robotizată. Acum, oamenii se opun acestui lucru. Când androidul Chappie, a fost furat de la Poliție, el a primit o nouă configurație și noi programe, care l-au transformat în primul robot cu abilitatea de a gândi și de a trăi sentimente proprii.

19:30 CINEMAX

Ascunși (Dramă, Marea Britanie, 2018) Cu: Derren Nesbitt, Jordan Stephens, April Pearson, Steve Oram, Brendon Burns

Când travestitul veteran Jackie Collins află că mai are doar șase săptămâni de viață, tot ce vrea este să fie pe scenă și să se poarte ca și cum totul este normal. Dar îl așteaptă cea mai plină lună și jumătate din viața lui de vreme ce se împrietenește cu un travestit tânăr și trebuie să rezolve lucrurile cu fiica lui înstrăinată. Un film fermecător care oferă o analiză a modului în care identitatea de gen a fost înțeleasă de-a lungul generaților.

21:00 HBO

Paradise Hills (Aventuri, Spania, 2019) Cu: Emma Roberts, Danielle Macdonald, Awkwafina , Eiza González, Milla Jovovich

În filmul de debut al lui Alice Waddington, o tânără rebelă pe nume Uma (Emma Roberts) se trezește într-o dimineață în Paradise Hills, o clinică de tratament de lux de pe o insulă mediteraneeană izolată, condusă de Ducesa (Mila Jovovich), unde familiile înstărite își trimiteau fetele pentru fi transformate în cea mai bună versiune a lor. Printr-un tratament indiviualizat care include ore de etichetă, lecții de voce, tratamente de frumusețe, gimnastică și diete stricte, toate neajunsurile sunt depășite în două luni, iar transformarea e garantată.

+0 -0
se încarcă...