Sâmbătă, 3 octombrie

0
Marion Cotillard

23:00 ANTENA 1

Aliatul (acţiune, SUA 2016) Cu: Marion Cotillard, Brad Pitt

Povestea lui Allied aduce alături un agent al serviciului britanic de spionaj, Max Vatan şi o spioană franceză Marianne Beausejour. Cei doi se îndrăgostesc în timpul unei misiuni de asasinare a unui oficial german, însă la scurtă vreme Max află că partenera sa, acum mama copilului său, lucrează de fapt pentru nazişti, şi incepe să o investigheze. Povestea este una adevărată, adaptată de scenaristul Steven Knight.

20:00 PRIMA TV

Pe viaţă şi pe moarte (acţiune, SUA 1986) Cu: Rutger Hauer, Gene Simmons, Robert Guillaume

Nick Randall, fost agent CIA, este căutat de foştii săi şefi, pentru a-i ajuta să anihileze un terorist internaţional. Dar Malak Al Rahim, personajul căutat de întreaga Americă, a făcut deja prima mişcare. Urmează să înceapă un joc de-a şoarecele şi pisica. Unul pe viaţă şi pe moarte.

20:30 PRO CINEMA

Lista clientilor (dramă, SUA, 2010) Cu: Jennifer Love Hewitt, Teddy Sears, Sonja Bennett, Lynda Boyd, Chelah Horsdal, Heather Doerksen, Kacey Rohl

Samantha (Jennifer Love Hewitt) si Rex (Teddy Sears) trec prin momente dificile dupa ce raman fara slujbe. Mama a trei copii, Samantha se angajeaza la un salon de masaj si accepta sa faca sacrificiul pentru a-si intretine familia.

18:40 CINEMAX

Dirijoarea (Dramă, Olanda, 2018) Cu: Christanne De Bruijn, Benjamin Wainwright, Scott Turner Schofield, Seumas F. Sargent, Annet Malherbe

Statele Unite ale Americii, 1926: Antonia Brico, o olandeză în vârstă de 24 de ani, era copil când ea și părinții ei au imigrat în S.U.A. Ea visează să devină dirijor, dar nimeni nu o ia în serios. Profesorul ei de pian o sfătuiește să nu se înscrie la conservator. Deoarece are puține de pierdut, ea se întoarce în țara natală unde îl imploră pe faimosul dirijor Mengelberg să-i dea lecții. Mengelberg nu este confortabil cu ideea și o trimite la Berlin unde, în ciuda tuturor așteptărilor, are o șansă mai bună ca femeie să reușească. După o perioadă de doi ani de studii la Academia de Muzică, ea devine prima femeie care dirijează Orchestra Filarmonică din Berlin.

Deja ai votat!
se încarcă...