Duminică, 4 octombrie

18:25 PARAMOUNT

Dincolo de uși (Comedie, 1998, United Kingdom, USA) Cu: Gwyneth Paltrow

Helen lucrează la o companie renumită din Londra. Cel puţin pentru primele 5 minute ale filmului, căci ulterior ea este concediată. Vrând să se întoarcă acasă, intră la metrou, iar pe măsură ce coboară să-l prindă, vedem cum viaţa ei este împărţită în două. În prima versiune prinde metroul şi îl întâlneşte pe James, după care ajunge acasă şi îl prinde pe iubitul ei, Gerry, în pat cu fosta lui prietenă, Lydia. În cea de-a doua versiune, Helen pierde metroul, ajunge acasă şi totul pare în regulă. Astfel, filmul se transformă într-o meditiatie pe tema momentelor mărunte care ne pot schimba viaţa.

21:55 FILM NOW

Santinela (2006, Thriller) Cu: Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Eva Longoria

Pete Garrison, agent în Serviciul Secret, i-a salvat viaţa Preşedintelui S.U.A. în urmă cu 20 de ani. Foarte îndrăgit şi respectat de colegii săi, Garrison (Michael Douglas) se ocupă în prezent de securitatea Primei Doamne. El trăieşte într-o lume aparte, bine ordonată, cu reguli stricte şi proceduri speciale. Acest univers este zdruncinat de o serie de evenimente misterioase. Colegul şi bunul prieten al lui Pete, Charlie Merriweather (interpretat chiar de regizorul Clark Johnson) îi dă de înţeles că vrea să-i comunice informaţii secrete, extrem de importante. Charlie nu mai apucă, deoarece este asasinat în locuinţa sa. Crima este făcută să pară opera unor tâlhari.

17:40 CINEMAX

Aplauze pierdute (Dramă, Canada, 2018) Cu: Carolina Bartczak, Peter MacNeill, Gord Rand, Christopher Jacot, Edie Inksetter

Maura este o pianistă talentată care plănuiește să-și ia o vacanță de două săptămâni. Când soțul ei, un reporter ambițios, o sună să o anunțe că va rămâne în Rusia toată vara ca să-și scrie reportajele, Maura este forțată să rămână în Newfoundland pentru restul verii și să aibă grijă de fiicele ei. După ce nu ajunge la o audiție, Maura intră în depresie, cântă la pian noaptea și doarme toată ziua lăsându-și singure fetele. Într-o zi, le duce pe o insulă din apropiere și le uită acolo.

22:45 HBO

Ad Astra (Thriller, SUA, 2019) Cu: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Donald Sutherland, Liv Tyler

Brad Pitt îl interpretează pe astronautul Roy McBride în acest thriller SF. Când un eveniment misterios lovește Pământul, McBride pleacă într-o misiune periculoasă de-a lungul unui sistem solar neiertător ca să descopere adevărul despre tatăl lui dispărut (Tommy Lee Jones) și despre expediția lui eșuată care acum, 30 de ani mai târziu, amenință universul.

 

Deja ai votat!