LUNI

0

20:00 FILM NOW

Toate secretele (2014, Crimă) Cu: Dakota Fanning, Diane Lane, Elizabeth Banks

Un detectiv încearcă să descâlcească misterul ce înconjoară dispariţia unor copii, iar suspecţii principali sunt două tinere femei care au fost acuzate cu 7 ani în urmă de moartea unui copil.

20:30 PRO CINEMA

Podul spionilor (thriller, SUA, Germania, Rusia, 2015) Cu: Mark Rylance, Domenick Lombardozzi, Victor Verhaeghe, Mark Fichera, Brian Hutchison, Tom Hanks, Joshua Harto, Henny Russell, Alan Alda,

In timpul Razboiului rece, avocatul CIA James Donovan (Tom Hanks) negociaza in secret eliberarea pilotului american Francis Gary Powers, ce a fost doborat in anul 1960 in timp ce survola spatiul aerian al Uniunii Sovietice intr-un avion U-2 de spionaj.

21:00 CINEMAX

Culise complicate (Dramă-Comedie, Marea Britanie, 2019) Cu: Conor Berry, Sean Connor, Grant Robert Keelan, Tara Lee, Kit Clark

Dave este un visător, un viitor magnat care se chinuie să facă un dolar. Hotărât să nu ajungă într-un birou sau într-o fabrică, va face orice ca să evite o slujbă adevărată. Cariera de fotbalist i se termină brusc din cauza unui accidentări, iar, în timp ce își revine în spital, Davie se îndrăgostește de frumoasa Shona. Încercând să o impresioneze pe tânără, Davie descoperă că poate face bani repede promovând spectacole. Alături de prietenul lui, John, un tânăr îndrăzneț priceput la afaceri, și Scott, un tânăr cu talente dubioase, cei trei încearcă diverse scheme și dau greș de cele mai multe ori. Cu mafioți, jocuri, fete și tatăl său pe capul lui, Davie trebuie să se folosească de toate trucurile ca să pună la cale cea mai mare schemă din viața lui sau ar putea fi ultima.

18:20 HBO

Chemarea străbunilor (Aventuri, SUA, 2020) Cu: Harrison Ford, Omar Sy, Dan Stevens, Karen Gillan, Bradley Whitford

Adaptat după romanul îndrăgitului autor Jack London, filmul transpune pe ecran povestea lui Buck, un câine cu o inimă mare, și a lui John Thornton (Harrison Ford), bărbatul în care Buck trebuie să învețe să aibă încredere. Îndepărtat brusc din frumoasa lui casă din California însorită, Buck ajunge în sălbăticia exotică din Yukon, Alaska. În calitate de cel mai nou membru al unei echipe de câini de sanie în timpul zilelor agitate din perioada goanei după aur din anii 1890, Buck a lăsat în urmă o viață confortabilă pentru una plină de dificultăți și lupte pentru supraviețuire. Viața se schimbă din nou pentru Buck când îl întâlnește pe Thornton, un aventurier singuratic, și este clar că cei doi sunt meniți să experimenteze împreună aventura unei vieți. Într-un mediu spectaculos și neiertător, călătoria îi transformă pe amândoi.

 

+0 -0
se încarcă...