MIERCURI

20:00 FILM NOW

Identitatea lui Bourne (2002, Acţiune) Cu: Matt Damon

Filmul de spionaj reprezintă un gen foarte îndrăgit şi durabil, iar odată cu producţia Identitatea lui Bourne (The Bourne Identity) acest gen cunoaşte o abordare nouă, contemporană. Regizorul Doug Liman, recunoscut datorită filmelor Swingers şi Go, realizează o adaptare de mare fineţe a romanului lui Robert Ludlum publicat în 1980 şi îl aduce în prim plan pe Matt Damon care întruchipează un nou tip de spion.

20:30 PRO CINEMA

Ucigasul de pe Craigslist (thriller, SUA, 2011) Cu: Jake McDorman, Agnes Bruckner, Joshua Close, Julia Campbell

Philip Markoff (Jake McDorman) se pregateste sa devina medic si traieste fericit alaturi de logodnica lui, Megan McAllister. Colegii de facultate si profesorii de la Universitatea Boston il admira, insa nimeni nu stie ca barbatul traieste o viata misterioara si este de o violenta iesita din comun, pe care numai persoanele, care i-au cazut victime au cunoscut-o.

 

21:00 CINEMAX

Fără onoare (Aventuri, Marea Britanie, 2002) Cu: Heath Ledger, Kate Hudson, Wes Bentley, Djimon Hounsou, Michael Sheen

Povestea este plasată în 1898, iar eroul principal este ofițerul britanic Harry Feversham, care alege să demisioneze chiar în ajunul unei lupte împotriva rebelilor sudanezi. De la prietenii și logodnica lui, Feversham primește patru pene albe, simbolul lașității. Astfel, ofițerul se deghizează în arab și decide să plece în Sudan într-o misiune sub acoperire, pentru a-și răscumpăra onoarea. Când fostul său regiment este atacat, Feversham este cel care le salvează în secret viețile celor care îl catalogaseră drept laș.

23:40 HBO

Ape ucigașe (Horror, SUA, 2019) Cu: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Morfydd Clark, Ross Anderson, Jose Palma

Când un uragan masiv lovește orașul ei natal din Florida, Haley (Kaya Scodelario) ignoră ordinul de evacuare ca să-și caute tatăl dispărut, pe Dave (Barry Pepper). Îl găsește grav rănit în casa lor, iar cei doi sunt blocați de inundația din ce în ce mai puternică. Pe măsură ce trece timpul și nu mai pot scăpa de furtună, Haley și Dave descoperă o amenințare și mai mare decât nivelul apei – crocodili giganți.

Deja ai votat!