JOI

20:00 PRIMA TV

Fara mila (actiune, SUA 2011) Cu: Peter Weller, Gary Daniels

Un campion al luptelor ilegale revine in arena pentru a-l salva pe fratele sau. Shane Slavin ( Gary Daniels) a fost unul dintre cei mai puternici boxeri dar acele zile sunt demult apuse. Shane doreste sa-si intemeieze o familie. Cand fratele sau este batut de acolitii sefului local (Peter Weller), Shane reintra in arena pentru a plati suma de bani datorata de Scotty.

22:15 PRO CINEMA

Preţul libertăţii (acţiune, SUA, 2016) Cu: Matthew McConaughey, Gugu Mbatha-Raw, Mahershala Ali, Keri Russell, Christopher Berry, Sean Bridgers, Jacob Lofland

Actiunea filmului se desfasoara in timpul Razboiului Civil American. Newt Knight este un fermier care va conduce o rebeliune armata impotriva Confederatiei, avandu-i alaturi pe micii fermieri, dar si pe sclavii locului. Barbatul va provoca separarea statului Mississippi fata de Confederatie si aparitia Statului Liber Jones.

22:40 CINEMAX

Paradis (Dramă, Germania, 2002) Cu: Cate Blanchett, Giovanni Ribisi, Remo Girone, Stefania Rocca, Alessandro Sperduti

Philippa (Cate Blanchett) este o profesoară britanică din Italia. Soțul ei și câțiva elevi mor din cauza unor supradoze de droguri. Marco Vendice este un puternic traficant local care a vândut drogurile care i-au ucis soțul. Dezgustată de incapacitatea poliției de a-l prinde pe Vendice, Philippa ia legea în propriile mâini și pune o bombă menită să-l ucidă pe traficant. Dar planul Philippei dă greș și patru oameni nevinovați mor. Philippa este arestată, iar, la interogatoriu, cere să i se aducă un traducător. Astfel îl cunoaște pe ofițerul Filippo (Giovanni Ribisi) care, în scurt timp, se îndrăgostește de Philippa. Cu ajutorul lui, ea reușește să scape și să se ascundă. Cu toate acestea, în ciuda regretelor pe care le are pentru pierderea vieților celor patru oameni nevinovați, Philippa este în continuare hotărâtă să-l vadă mort pe Vendice.

17:00 HBO

Băieți răi pe viață (Acțiune, SUA, 2020) Cu: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton

Băieții răi, Mike Lowrey (Will Smith) și Marcus Burnett (Martin Lawrence), s-au întors pentru o ultimă misiune. După o serie de asasinate și după ce Mike este rănit, el îl convinge cu greu pe Marcus să-și amâne pensionarea și să fie partenerul lui pentru ultima dată. Cei doi fac echipă cu AMMO, cea mai nouă divizie a departamentului de poliție din Miami, ca să-l prindă pe conducătorul nemilos al cartelului Aretas.

 

Deja ai votat!