Vineri, 9 oct

0

PRIMA TV

22:30 De bunăvoie şi nesilită de nimeni (comedie SUA 1999) cu Julia Roberts, Richard Gere

Ike Graham (Richard Gere) este jurnalist la “USA Today” și se luptă cu două probleme: nu reușește niciodată să-și predea articolele la timp și, in plus, fosta lui soție este șefa lui! Ike aude într-o seară, de la o “sursă de încredere” – un bețiv din barul lui preferat – o poveste foarte interesantă: în Maryland locuiește o femeie pe nume Maggie Carpenter (Julia Roberts), căreia îi place foarte mult să fie logodită, dar în momentul în care ajunge la altar fuge de-i sfârâie călcâiele! Articolul lui Ike este atât de exagerat, încât fosta lui soție îl concediază. Singura șansă de a-și recăpăta slujba este să scrie un articol documentat despre această femeie. Ike o întâlnește pe Maggie și descoperă că fata nu are de fapt o problemă cu căsătoria, iar situația este mult mai complexă decât ar fi putut crede…

PRO CINEMA

20:30 Trei zile de coşmar (thriller, coprod. 2010) cu Liam NeesonRussell CroweOlivia WildeElizabeth Banks

Cât de departe ai merge pentru cei pe care îi iubești? În filmul 3 zile de coșmar, John Brennan (Russell Crowe) află răspunsul în modul cel mai brutal, atunci când familia sa este devastată de un incident îngrozitor. Lara, soția lui John, este acuzată și condamnată pe nedrept pentru o crimă oribilă. La 3 ani de la pronunțarea sentinței, John se zbate nu numai să își crească singur fiul, dar și să își salveze soția, căutând fără încetare o cale de a anula verdictul. Dar când judecătorii le resping și ultimul apel, Lara intră într-o depresie cumplită și se gândește din ce în ce mai des la sinucidere. Rămas fără alternative, John pune la cale un plan periculos și necugetat, riscându-și viața pentru femeia pe care o iubește. Cum are la dispoziție doar trei zile înainte de a pierde tot, John pornește într-o cursă nebunească.

TVR 1

21:10 Căpitanul Alatriste (aventuri Spania 2006) cu Viggo Mortensen

Pe parcursul acestui film avem ocazia de a-l urmări pe ‘Capitanul’ Diego Alatriste, un soldat de cariera, devenit mercenar, si aventurile acestuia – petrecute in Spania secolui XVII. ‘Capitanul’ Alatriste este un soldat simplu, viteaz si cinstit, unul dintre acei soldați pe spinarea căruia s-a clădit unul dintre cele mai vaste imperii ale timpului, dupa care, la fel ca mulți alții, este abandonat si dat uitării. Camaradul sau Balboa (Unax Ugalde) cade intr-o capcana si e pe punctul sa moara. Îl roagă pe Diego să aibă grijă de fiul sau Inigo şi să-l crească ca pe un soldat. Întors la Madrid, Alatriste găsește un imperiu muribund. La curtea regelui Filip al IV-lea, domnesc intriga si coruptia. In aceasta conjunctura, Alatriste nu se lasă prada deznădejdii, luptând pentru crezul sau.

HBO

23:00 Bucătăria iadului (Polițist, SUA, 2019) Cu: Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Elisabeth Moss, Domhnall Gleeson, James Badge Dale

Povestea a trei femei curajoase, „Bucătăria Iadului” le prezintă pe Melissa McCarthy, Tiffany Haddish și Elisabeth Moss în rolurile a trei soții de mafioți arestați de FBI care, în anul 1978, luptă să își mențină poziția privilegiată în faimosul cartier american Hell’s Kitchen. Rămase fără protecție și venituri stabile, doamnele decid să preia chestiunile mafiei irlandeze în propriile mâini – reușind să găsească aliați atât în gestionarea problemelor din cartier, cât și în eliminarea concurenței.

+0 -0
se încarcă...