Sâmbătă, 10 octombrie

0

HAPPY CHANNEL

20.00 Vălul pictat (dramă coprod. 2006)  cu Edward Norton, Naomi Watts

Londra, 1922. După ce descoperă că-l înşeala cu un alt bărbat, soțul lui Kitty Fane (Naomi Watts), un cunoscut bacteriolog (Edward Norton), o duce intr-un îndepărtat teritoriu chinez, unde încearcă sa combată devastatoarele efecte ale holerei. O calatorie initiatica in timpul careia tanara femeie va înțelege adevăratul sens al vieții si al dragostei si va ajunge sa se descopere pe sine însăși.

 

FILM NOW

21:35 Gangsteri cu stil (acţiune coprod. 2019) cu Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell

Faceți cunoștință cu Mickey Pearson (Matthew McConaughey), un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează; unul în care intrigile, mita, șantajul și amenințările sunt pe val.

 

PRO TV

20:00 Agenţi aproape secreţi (acţiune SUA 2016) cu Kevin Hart, Dwayne Johnson, Danielle Nicolet, Amy Ryan

Filmul prezintă povestea unui agent CIA letal (Johnson), care se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu. Pentru că e pe urmele unui caz top secret, îl ia drept partener, cu forța, pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată. Înainte de a se prinde în ce s-a băgat, contabilul își dă seama că e prea târziu să mai iasă, așa că se lăsa târât în cele mai periculoase schimburi de focuri, urmăriri cu mașina și spionaj cu risc mortal.

HBO

20:00 Proxima (Dramă, Franța, 2019) Cu: Eva Green, Zélie Boulant-Lemesle, Matt Dillon, Aleksey Fateev, Lars Eidinger

Sarah se antrenează pentru prima sa misiune spațială în timp ce incearca sa tina in frau frustrările vieții de părinte. Ea locuiește singură cu Stella, fiica ei de șapte ani. Sarah se simte vinovată că nu poate petrece mai mult timp alături de fiica ei. Dragostea ei este copleșitoare, dezechilibrantă. Când Sarah este aleasă să se alăture echipajului misiunii spațiale de un an numită „Proxima”, acest lucru creează haos în relația mamă-fiică. Pe măsură ce data plecării se apropie, Sarah trebuie să călătorească la locul de lansare și să intre în carantină, departe de fiica ei. O femeie excepțională, Sarah se confruntă cu un conflict interior în creștere, care poate duce la o decizie șocantă.

+0 -0
se încarcă...