Vineri, 16 OCTOMBRIE

0

HBO

21:00 O doză de fericire (Dramă, Bulgaria, 2019) Cu: Valentina Karoleva, Dimitar Nikolov, Aleksandar Aleksiev, Assen Blatechki, Lydia Indjova

Filmul spune povestea adevărată a jurnalistei Vesela Toteva (interpretată de fiica ei, Valentina Karoleva). În timpul anilor 1990, drogurile erau la îndemâna oricui în Bulgaria. Un film despre căutarea fericirii, dar găsirea iadului deoarece Fericirea, exact ca Diavolul, are multe fețe. O poveste de dragoste îi dă viața peste cap și, în același timp, i-o distruge. Totuși, membrii familiei ei sunt mereu alături de ea și o ajută în momentele dificile. Bazat pe cartea „Fall and Salvation: The Confession of a drug addict” (2016) scrisă de Vesela Toteva. Ea a murit brusc în martie 2019.

TVR 1

21:10 Regatul interzis (aventuri coprod. 2008) cu Michael AngaranoJet LiJackie Chan

Descoperiți aventurile prin care trece Jason, un adolescent din Boston, pasionat de kung-fu și de filmele cu arte marțiale! Tensiunea, misterul, artele marțiale, călătoria în timp și fantasticul sunt ingredientele poveștii inspirate de o fabulă chinezească, Jason e un adolescent din Boston, pasionat de kung-fu și de filmele cu arte marţiale. În timp ce caută chilipiruri într-o prăvălie din Chinatown, băiatul descoperă un baston, care, conform unei vechi legende, ar fi aparținut unui războinic chinez, Regele-Maimuță. Relicva magică îl transportă pe Jason înapoi în trecut, în China antică, unde va avea parte de aventuri ca-n povești.

PRO CINEMA

22:30 Iubiri din trecut (dramă Franţa 2010) cu Laurent CousonAudrey Dana

Ces amours-la, semnat de Claude Lelouch, inspirat din cartea sa, Ces Années la, prezintă cu multă emoție povestea unei femei al cărei curaj și atitudine conturează perfect silueta eroinei moderne. Ilva (Audrey Dana) este surprinsă în film începând din copilărie și până la maturitate: o tânără a cărei viață amoroasă este la fel de întortocheată precum un labirint. Ea cunoaște pe rând iubirea unui francez, a unui ofițer german, apoi se îndrăgostește de doi soldați americani. Deși fiecare dintre relațiile sale a fost reală și sinceră, în final acești bărbați nu au reprezentat decât episoade din viața Ilvei, destinul purtând-o în cu totul altă direcție.

TNT

21:00 Abraham Lincoln: Vânător de vampiri (horror SUA 2012) cu Mary Elizabeth WinsteadBenjamin Walker

Abraham Lincoln: Vânător de vampiri” analizează viața secretă a celui de-al 16-lea președinte american și povestea nespusă care le-a modelat națiunea. Realizatorii vizionari Tim Burton și Timur Bekmambetov (regizorul filmului “Wanted”) contribuie cu o voce proaspătă la știința sângeroasă privind vampirii, imaginându-l pe Lincoln drept cel mai mare vânător de vampiri din istorie.

Deja ai votat!
se încarcă...