SÂMBĂTĂ 17 OCTOMBRIE

0

HAPPY CHANNEL

20.00 Subiect de conversaţie (dramă SUA 1995) cu Julia Roberts, Dennis Quaid

Grace Bichon (Julia Roberts) se ocupa cu succes de afacerea tatalui sau: o ferma de cai. Mare ii este mirarea intr-o zi cand afla ca iubitul ei sot, Eddie (Dennis Quaid) o inseala si nu este nicidecum la prima abatere de acest gen.
Ea se hotaraste sa il confrunte pe sotul ei si intamplarea face ca cearta dintre cei doi sa aiba loc pe una dintre strazile acelui mic oras in care ei locuiesc. Dupa ce il umilieste pe Eddie, Grace decide sa se mute la sora ei, Emma (Kyra Sedgwick) pentru a reflecta la ceea ce se intampla cu relatia ei.
Cu timpul incepe sa-si puna din ce in ce mai multe intrebari in legatura cu adevarata personalite a sotului si a tatalui ei care ii tine partea lui Eddie.

 

TVR 2

20:10 Dragă Frankie (dramă Marea Britanie 2004) cu Emily Mortimer, Gerard Butler, Jack McElhone

Frankie trăieşte alături de mama sa, Lizzie (Emily Mortimer) şi de bunica lui. Lizzie s-a despărţit de tatăl copilului care i-a cauzat acestuia surzenia. Pentru că i-a ascuns adevărul băiatului, Lizzie angajează un străin (Gerard Butler) ca să joace rolul tatălui lui Frankie.

 

TVR 1

21:10 Misterele Bucureştilor (aventuri România 1983) cu Florin Piersic, Marga Barbu, Szabolcs Cseh

Actiunea se muta intr-un Bucuresti plin de farmec oriental. Vrajitoarea Strigoaica, mama hotilor si cersetorilor, conduce din umbra orasul. E cea mai tare ghicitoare. Lotrii il prind si il judeca pe Buza de Iepure (Szabolcs Cseh) pentru ca i-a tradat. Margelatu (Florin Piersic) dejoaca atentatul asupra Domnitorului Bibescu. Acesta este al treilea film al seriei „Margelatu”.

 

TNT

21:00 Plutonul (război SUA 1986) cu Tom Berenger

O curajoasa si emotionanta privire aruncata asupra vietilor soldatilor unui pluton american, in timp ce patruleaza, lupta si mor in junglele Vietnamului, vazuta din perspectiva unui tanar recrut. Atunci cand doi Sergenti veterani intra in conflict, cand unul dintre ei participa la masacrul unui sat intreg, tanarul trebuie sa faca fata unei crize morale, pus in fata unor confruntari atat cu ororile razboiului, cat si cu dualitatea omului.

 

Deja ai votat!
se încarcă...