DUMINICĂ 18 OCT

0

FILM NOW

20:00 Lucy (acţiune coprod. 2014) cu Scarlett Johansson, Morgan Freeman

Filmul o prezintă pe Scarlett Johansson în LUCY, un thriller de acțiune despre o femeie care e prinsă accidental într-o afacere periculoasă care se întoarce împotriva celor care au răpit-o și care o transformă într-o mașinărie de luptă nemiloasă, evoluată dincolo de puterea de înțelegere omenească. Alături de Scarlett Johansson îl găsim pe legendarul Morgan Freeman, laureat cu Oscar. Filmul e produs de Virginie Besson-Silla, pentru EuropaCorp.

 

AXN

21:00 Spotlight (dramă SUA 2015) cu Michael Keaton, Mark Ruffalo, Rachel McAdams, Stanley Tucci, Christopher Gallagher

Spotlight spune povestea incredibilă, dar adevărată, a echipei “Spotlight, constituită din câţiva jurnalişti de investigaţii de la Boston Globe, care au obţinut Premiul Pulitzer pentru cutremurătoarea lor dezvăluire, din 2002, privind muşamalizarea sistematică de către Biserica Catolică a numeroase acte de pedofilie comise de peste 70 de preoţi ai săi.

 

HBO

20:00 Sub ape (Horror, SUA, 2020) Cu: Kristen Stewart, Vincent Cassel, Mamoudou Athie, T.J. Miller, John Gallagher Jr.

Un echipaj de cercetători subacvatici trebuie să se îndrepte spre siguranță, după ce un cutremur le distruge laboratorul subteran. In tot acest timp creaturi misterioase terorizează membrii echipajului la bordul stației de cercetare situată la șapte mile sub suprafața oceanului.

 

PRO CINEMA

20:30 Brooklin (dramă coprod. 2015) cu Saoirse Ronan, Domhnall Gleeson, Alisha Heng

Povestea unei fete irlandeze (Saoirse Ronan) care își caută norocul în New York-ul anilor ’50. Printre alte întâmplări, se căsătorește în secret cu un instalator (Domhnall Gleeson) pe care îl întâlnește la dansul de vineri seara.

Deja ai votat!
se încarcă...