MARŢI 20 COTOMBRIE

PARAMOUNT

20:00 Patru fraţi (acţiune SUA 2005) Tyrese Gibson, Garrett Hedlund, Mark Wahlberg

După ce mama lor este ucisa în timpul unui jaf la un magazin, frații Mercer – irascibilul Bobby (Mark Wahlberg), don juan-ul Angel (Tyrese Gibson), familistul om de afaceri Jeremiah (Andre 3000) și rockerul Jack (Garrett Hedlund) – se reunesc pentru a răzbuna moartea ei. În timp ce-l urmăresc pe ucigaș, cei patru frați adoptați descoperă că sunt legați dincolo de sânge.

NATIONAL TV

21:00 Frăţia dragonului (acţiune SUA 2015) cu James Marsters, Kaitlin Doubleday, Luke Perry

Doi frați care s-au înstrăinat trebuie să lase deoparte trecutul pentru a învinge un vrăjitor malefic și dragonul acestuia care terorizează oamenii.

 

FILM NOW

21:40 Trenul de 15:17 spre Paris (dramă SUA 2018) cu Judy Greer, Jenna Fischer, Bryce Gheisar, Robert Pralgo

Un carnagiu a fost evitat într-un tren care asigura o legătură între Amsterdam şi Paris, după ce trei militari americani au imobilizat un bărbat puternic înarmat care a deschis focul, într-un atac aparent terorist, la opt luni de la atentatele din capitala Franţei. Doi dintre militari au fost răniţi, unul de un glonţ, celălalt cu o armă albă. Americanii l-ar fi reperat după ce l-au auzit reîncărcând arma, potrivit primelor elemente ale anchetei. Suspectul avea asupra sa o puşcă de asalt de tip Kalaşnikov, un pistol automat, nouă încărcătoare şi un cutter,

 

TVR 1

22:10 Omul cu masca de fier (aventuri Franţa 1962) cu Jean Marais

Tânărul rege Ludovic XIV, grav bolnav, periclitează planurile cardinalului Mazarin şi viitorul Franţei. Cardinalul îi încredinţează faimosului D’Artagnan o misiune secretă: să-l aducă la Paris pe fratele geamăn al regelui, Henri, închis încă din copilărie într-o fortăreaţă de pe o insulă îndepărtată şi silit să poarte o mască de fier pe faţă, pentru a nu i se cunoaşte identitatea. Ajunşi pe insula Sainte-Marguerite, D’Artagnan şi tovarăşii săi descoperă însă că prizonierul a evadat, cu ajutorul frumoasei fiice a guvernatorului insulei.

Deja ai votat!