MIERCURI 21 OCTOMBRIE

0

NATIONAL TV

20:00 Empire State: Jaful secolului (acţiune SUA 2013) cu Dwayne Johnson, Emma Roberts, Liam Hemsworth

Pentru că nu reușește să intre la Academia de Poliție, Chris Potamitis (Liam Hemsworth) se mulțumește cu o slujbă de gardian la Empire State, o companie de automobile blindate care transportă valori. Chris face greșeala de a-i povesti celui mai bun prieten al său care sunt hibele de securitate ale firmei și se trezește prins fără voie în cea mai mare spargere din istoria americană. Pe măsură ce miza crește, cei doi trebuie să scape de experimentatul detectiv James Ransone (Dwayne Johnson), dar și de mafia locală, furioasă că, pe teritoriul său, s-a dat o spargere fără permisiunea capilor.

 

PRO CINEMA

22:30 Crocoldilul vs. Anaconda (acţiune coprod. 2015) cu Yancy Butler

Un crocodil gigant si un sarpe urias ameninta populatia unui oras. Seriful trebuie sa gaseasca urgent o modalitate sa distruga cei doi monstri inainte ca acestia sa ucida pe toata lumea.

 

HBO

01:35 Înrudiți (Polițist, SUA, 2017) Cu: Myles Truitt, Jack Reynor, Dennis Quaid, Zoë Kravitz, James Franco

În timp ce caută prin gunoaie după cabluri de cupru, adolescentul din Detroit Eli Solinski dă peste o armă high-tech care are puteri speciale. Când fratele lui, Jimmy, are probleme cu un mafiot local, cei doi frați iau arma misterioasă și fug. Eli și Jimmy se trezesc într-o luptă pe viață și moarte împotriva unei armate de criminali și a doi soldați foarte bine înarmați care își vor arma înapoi.

 

CINEMAX

00:10 Instinct (Dramă, Olanda, 2019) Cu: Carice Van Houten, Marwan Kenzari, Marie-Mae Van Zuilen, Pieter Embrechts, Ariane Schluter

În ciuda experienței sale, Nicoline, o psiholoagă experimentată îl întâlnește pe Idris, un bărbat inteligent, cu o tulburare de personalitate antisocială, narcisistă, care a comis o serie de infracțiuni sexuale grave. După cinci ani de tratament, urmează prima sa probațiune nesupravegheată. Echipa de practicieni este entuziasmată de dezvoltarea și comportamentul său, însă Nicoline nu are încredere în el. Idris încearcă din greu să o convingă pe Nicoline de bunele sale intenții, dar, pe măsură ce ea rămâne sceptică, el încet, dar sigur, devine violent. Idris se transformă în omul manipulator pe care Nicoline l-a văzut în el de la început. Un joc de putere ia naștere între cei doi, iar Nicoline, în ciuda cunoștințelor și experienței sale, se lasă complet ademenită.

Deja ai votat!
se încarcă...