JOI 22 OCTOMBRIE

0

HBO

02:25 De cealaltă parte a justiției (Polițist, SUA, 2018) Cu: Mel Gibson, Vince Vaughn, Tory Kittles, Michael Jai White, Jennifer Carpenter

De cealaltă parte a justiției spune povestea a doi polițiști suspendați atunci când în presă apare un video cu cei doi făcând abuz de putere. Rămași fără bani si opțiuni, cei doi polițiști decid să pătrundă în lumea interlopă, însă descoperă mai mult decât s-ar fi așteptat.

 

FILM NOW

23:30 Cei 12 invincibili (acţiune SUA 2018) cu Chris HemsworthMichael ShannonWilliam FichtnerElsa Pataky

Acțiunea din Cei 12 invincibili este plasată în cumplitele zile de după 11 septembrie 2001, când o unitate de elită a Forțelor Speciale, condusă de căpitanul Mitch Nelson (Chris Hemsworth), a fost aleasă să fie prima unitate de soldați americani trimiși în Afganistan pentru o misiune extrem de periculoasă, ca răspuns la atacurile teroriste. Membrii echipei de elită și-au lăsat în urmă familiile pentru a fi duși într-o zonă muntoasă izolată din nordul Afganistanului, unde trebuie să-l convingă pe generalul Rashid Dostum (Navid Negahban) să li se alăture pentru a lupta împreună împotriva unui adversar comun: talibanii și aliații lor din Al Qaeda.

 

PRO TV

00:00 Rock pentru totdeauna (muzical SUA 2012) cu Tom CruisePaul GiamattiMalin Akerman

Filmul spune povestea a doi tineri dintr-un mic oraș provincial, Sherrie și Drew, care se întâlnesc întâmplător pe Sunset Strip în timp ce încercau să-și împlinească visul de a deveni celebri. Idila lor plină de încurcături este redată pasional pe ritmurile unora dintre cei mai iubiți cântăreți de rock: Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake si mulți alții. Cei doi îndrăgostiți sunt interpretați de Julianne Hough (“Burlesque”) și debutantul Diego Boneta, în timp ce distribuția filmului este completată de nume consacrate ale cinematografiei internaționale: Russell Brand, Paul Giamatti, Catherina Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Alec Baldwin și Tom Cruise.

 

TNT

19:15 Dragă, am mărit copilul (aventuri SUA 1992) cu Rick MoranisJoshua ShalikarAmy O’Neill

Wayne Szalinski s-a pus din nou pe treabă. După ce, cu trei ani în urmă, micșora lucruri (și copii) într-o veselie, Wayne încearcă să construiască o mașinărie cu care să facă lucrurile să crească. Invitându-i pe Nick și copilașul acestuia să vadă invenția, mașinăria intră în funcțiune. Și pentru că, printr-o întâmplare nefericită, Adam, țâncul lui Nick, ajunge în fața ei, raza îi lovește atât pe el cât și pe iepurașul lui de pluș. Acum, ori de câte ori băiețelul se apropie de o sursă de electricitate începe să crească. Adam ajunge în curând la colosala înălțime de 30 de metri și pornește la plimbare printr-un Las Vegas pe care el îl vede ca pe-un fascinant loc de joacă.

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...