Vineri

22:40 CINEMAX

Insula fanteziilor (Horror, SUA, 2020) Cu: Michael Peña, Maggie Q, Lucy Hale, Austin Stowell, Jimmy O. Yang

Enigmaticul domn Roarke (Michael Peña) transformă visurile secrete ale norocoșilor săi invitați în realitate, într-o stațiune de lux izolată pe o insulă tropicală. Dar atunci când fanteziile devin coșmaruri, oaspeții trebuie să rezolve misterul insulei ca să supraviețuiască. Din distribuție mai fac parte Maggie Q, Lucy Hale, Austin Stowell, Jimmy O. Yang și Ryan Hansen.

22:30 PRO CINEMA

Lumea e a mea (dramă, România, 2015) Cu: Ana Maria Guran

Filmul prezintă povestea Larisei, o adolescentă care îşi doreşte multe de la viaţă: să fie împlinită din punct de vedere material, să fie populară şi respectată. Odată ce se îndrăgosteşte, rămâne să facă totul pentru a-şi atinge obiectivele.

22:00 PRIMA TV

Răzbunarea Tigurului Alb (acţiune, S.U.A 2017) Cu: Cynthia Rothrock, Don ‘The Dragon’ Wilson, Matt Mullins

Când Michael Turner (Matt Mullins), un polițist american mărturisește uciderea mentorului său într-o afacere comercială eșuată, el se află pe partea greșită a legii din Thailanda. În ciuda recompensei puse pe capul său și a presiunii de a părăsi țara, el se alătură unui mercenar ex-militar pentru a se răzbuna și pentru a-i aduce pe ucigași în fața justiției. Dar dreptatea pe care vroia s-o obțină îl aduce față-în-față cu o bandă de notorietate…

22:00 HBO

Ape ucigașe (Horror, SUA, 2019) Cu: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Morfydd Clark, Ross Anderson, Jose Palma

Când un uragan masiv lovește orașul ei natal din Florida, Haley (Kaya Scodelario) ignoră ordinul de evacuare ca să-și caute tatăl dispărut, pe Dave (Barry Pepper). Îl găsește grav rănit în casa lor, iar cei doi sunt blocați de inundația din ce în ce mai puternică. Pe măsură ce trece timpul și nu mai pot scăpa de furtună, Haley și Dave descoperă o amenințare și mai mare decât nivelul apei – crocodili giganți.

Deja ai votat!